Jutifaliból nem figyelek úgy görcsösen a minőségre, mint a tápnál. Nevéből adódóan csak pár falatot kapnak, annyi nem árt. :)
Próbálkoztunk már puccos 100% bio meg tisztán szárított hallal is, amire fanyalogtak, bezzeg a Dreamies bárhol bármikor.
A linkelt falat nem tűnik rossznak egyébként.
Hát nem tudom mi értelme van, a macskát nem tanítgatod úgy mint a kutyát :D Ha meg csak kényesztetni akarod, főzésnél egy falat nyers húsnak is örülni fog, vagy pár karika virsli, vagy egy kis sonka stb. Felesleges pénzkidobásnak tartom, de persze te tudod.
A Trixie termékeiről azért érdemes tudni, hogy elég gyenge minőségűek. Mondjuk a "részletes termékinformáció" alatt itt csak annyi van, hogy 50 g. Jó lenne tudni hogy egyáltalán mit adsz a macskádnak
Azért kérdeztem, mert a neten egyik oldalon sem találok róla érdemleges infót.
Gondoltam van otthon valakinek és leírja nekem, hogy mégis mit tartalmaz.
Amúgy csak úgy adnám, 3-4 szemet egy nap.
Most ezeket kapja, ugyanannyiba kerül, mint amit linkeltem, csak pontosan tudom miből van.
Szerettem volna mást is kipróbálni, de ha nem jó, akkor maradok ennél és tovább keresek hasonlót.
Carnilove meg a Trixie ossze sem hasonlithato, baja nem lesz tole ilyen kis mennyisegekben, kiprobalhatsz uj dolgokat nyugodtan, hogy valtozatos legyen a juti, de nem jobb, mint a Carnilove.
Igaz nekem kutyam van, rendeltem minden izbol Carnilove jutalomfalatot, nem ugy tunik, mint aki unja őket, pl. a struccos erdei gyumolcsosnek kellemes gyumolcs illata van meg szamomra is, es csak természetes osszetevoket tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!