Szárított hal macskának?
Sziasztok.
Mindig szoktam valami csemegével kedveskedni a cicámnak, de nincs túlmsok lehetőségem (alapon a prémium táp előtte van mindig, ezen kívül meg főtt husit és belsőséget kap, néha alutasakosat). Eddig jutalom gyanánt pasztát kapott, cicáknak való tejet, jutalomfalatot, de valamibújat is kipróbálnék.
A halat nagyon szereti(itt most a nyersre gondolok, kint hús vacsira) így gondoltam veszek neki teknősöknek való szárított halat. Ez mennyire egészséges a számára? Adhatok neki? Vagy tudtok esetleg vmi alternatív jutalmat mondani?
Köszi előre is
Mint írtam eszünk nyers halat havi kb 3x-4x, édesvízi filét, amibe nincs szálka, és apró csalihalat, amit ki is vadászhat magának egy lavór vízből, ezt nagyon szereti.
Még fiatal(6hónapos), még tanul, és jutalomként kéne. Elég válogatós a lelkem, a gagyi bolti márkák jutalomfalatjait meg sem eszi, csak a prémiumot(acana orijen hills rc) így meg van kötve a kezem....egészségtelen dolgot meg nem is akarok neki adni, ami teli van színezékkel, meg tartósítóval....
adhatsz neki. de nem sok tápanyag van benne, a tájékozott teknős gazdik nem is adnak ilyet a teknősnek sem.
nincs vele baj, csak kb olyan semmilyen. mintha csipszet ennék. nasinak jó, de nem túl gyakran. az étrendjével nincs baj, teljesen jó.
Köszönöm a válaszokat, kipróbáltuk, tetszett neki:)
Első neked is köszönöm külön a választ, mivelma cicám nem a bajnoka a csont evésnek, (ha már nem rágja, legalább valahogy kalciumot kéne magához vennie)kipróbáltam a darálós verziót, és remekül működött :) elfogyott mind egy morzsáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!