Mitől lehet, hogy sorra eltűnnek a cicáim?
Szerintem te és a macskák is jobban járnának ha csak benti tartással szereznél be macskát. Annak nincs értelme, hogy elszökik majd elütik.
Ivartalanítani sem árt őket.
A szomszéd mérgezi őket. Sajnos a benti macskák tovább élnek és egészségesebbek, hiába rossz érzés neked, hogy bezárod őket.
Az ivartalanítás meg alapvető, nagyon nagy felelőtlenség, ha nem csináltatod meg.
Majd te eteted a 20-30 kismacskát ami év végére lesz igaz?:D
Nekünk kinti cicáink vannak.
Eddig szerencsére semmi bajuk nem volt.^^
Néha elmegy az egyik egy hétre kb de utánna mindig visszajön :)
Ha ivartalanítva lett volna, akkor nem volna vemhes, te észlény.
Utsónak írom:
Ahigy megnyilvánultál egy számodra tök ismeretlen emberhez az a te szegénységi bihonyítványod. És akkor a gyengébbek kedvéért elmagyarázom, hogy egy előző komment írta, higy ha ivartalanítottam volna azokat a cicáimat amelyikek eltűntek akkor nem kóboroltak volna, de ivartalanitva volt mind. Most tavasszal mikor már csak az utolsó volt meg akkor sajnos elfelejtődött és vemhes lett, de azt, hogy ivartalanítva volt azt az első kettőre értettem...észlény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!