Folyamatosan eltünnek a cicáim, mit csináljak?
Sziasztok! Volt 6 cicám, ebből maradt 2.. Nagyon szeretem őket és nagyon hiányoznak😭😭 Mindegyiken volt nyakörv. Nem voltak egy kóbórlós stílusú macskák... A masik ketto cicam utal bent lenni (foleg most a ho miatt) es nem tudok mit csinalni belehalnek ha ok is eltunnenek
Mellettunk cica utalok laknak. Csak a mi utcankban van 20 cica minimum. Mit csinaljak hogy bent maradjanak, vagy hogy ne vigyek el oket Vagy ne tunjenek el? (Bp, Pesztszentlőrinc 18.ker)
A kinti cicák sajnos ritkán élnek sokáig, mert mindenki szomszédságában akad olyan ember, aki nem kedveli a macskákat és mérget tesz ki nekik :(
Az ivartalanítással csökken a cica vágya a kóborlásra, szóval mindenképpen ajánlott megműttetni.
A macskabiztos kerítés remek dolog, de sajnos nagyon drága, bár léteznek a neten házi megoldások, amikkel érdemes próbálkozni.
Pl.: [link]
Felénk is nagyon sok macskát megmérgeznek, ezért az enyém bent van, de néha azért kiengedem. Neki a házban van a biztonság, ezért soha nem megy a kapunk kívülre. Csak a kertben nézelődik. És persze csak akkor mehet ki, ha otthon vagyok és be tudom engedni, ha bejönne. Olyankor kopog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!