Hazajohet meg 3 het utan?
Figyelt kérdés
Tobb mint 3hete elkoborolt a kandurom egy hettel a mutete elott. Plakatoltam, minden fcebookos csoportban megosztottam, bejartam a kornyezo utcakat, szomszedokat is megkerdeztem, tetemet, verfoltot nem lattam sehol. Mindennap hivogatom, de semmi.2021. ápr. 25. 22:51
1/8 anonim válasza:
Mire műtötték volna? Ha valami komolyra, sajnos már nem látom sok esélyt.
2/8 A kérdező kommentje:
1# Ivartalanitasa lett volna.
2021. ápr. 25. 23:02
3/8 anonim válasza:
Gondolj arra hogy máshol jobban megtetszett neki és befogadták.
5/8 A kérdező kommentje:
Keves embernek van olyan jo sora, mint amilyen annak a macskanak volt mellettem. Mindenhova kovetett hazon belul, mellettem vagy rajtam aludt par napos kora ota.
2021. ápr. 25. 23:22
6/8 anonim válasza:
Bagzik, lehet, hogy valahol máshol etetik, ezért nem megy haza enni sem. Máskor amúgy 3 naponta hazajárnak enni ebben az időszakban.
Máskor pedig ivartalanítás előtt ne engedd ki, amúgy sem biztonságos.
Ha pedig még fiatal kamasz, akkor esélyes, hogy nagyobb, idősebb kandúrok "móresre tanították".
7/8 A kérdező kommentje:
Nem kiengedtem, hanem kiszokott mikor lakotarsam tarva hagyta az ablakot...
Egy eves amugy. A kornyeken meg ahogy lattam es kerdezgettem a 99%uk ivartalanitva van. Sot, idegen macskat miota itt lakok nem lattam.
2021. ápr. 25. 23:39
8/8 anonim válasza:
A párzás miatt ment el, vissza fog menni, amint vége, vagy sikerült párzania. :) Az én cicám 2x csinálta ezt meg, de már idősebb, ivartalanított. Azóta nem megy. Drukkolok, hogy hazamenjen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!