Keressek másik macskát?
Legyomírtóztam az udvarban a gazt, totális gyomírtóval...
A macska legeli a sárguló növényt. Ez azt jelenti, hogy elfog pusztulni? :(
Képzeld 20-as mikor láttam, hogy eszi akkor bevittem, de tavasz van, kiszökik... meg nem vagyok mindig itthon.
A szemét telep meg úgy keletkezett, hogy tavaly építkeztem, de nem az én szemetem, eleve így vettem meg a telket.... 1 éve szedegetem össze, de rengeteg van, az előző tulaj nagyon trehány volt.
A másik, meg azt gondoltam, hogy mivel én érzem a gyomírtó szagát, a macskának van annyi esze, hogy a romlottat nem eszi meg...
Vannak szabadon hagyott területek, ott tudna legelni.
Képzeld, konzerveket, szalámit meg ilyeneket eszik.
Meg mikor chipset eszek, kéri a macska...
Elég káros életmódja van, lehet rá fog szokni a cigire.
Azért remélem a tengerimalacokkal és a hörcsöggel nem tartod együtt a cicát (préda állatok pszichéjének nem tesz jót a ragadozók közelsége)
21 legalább kif*ssa a mérget
Am szurkolok a cicának de gondolom nem kötötted az orrára hogy össze gyomírtóztad füvet amit normális esetben is megenne
27.
Mire gondolsz?
Arra, hogy az előző tulajjal?
Nos azért nem lehetséges, mert meghalt és akitől vettem a házat az nem sokkal rá börtönbe is vonult meg ha vmiért szóltam megfenyegettek, hogy a rendőr se fogja meg őket...
Konténeres szállításra meg nincs lehetőségem, napról napra élek...
Araa van lehetőség, hogy össze szedegetem és vagy megy majd betonozáshoz alapba, eltüzelés, stb.
D ehhez le kell rohadnia a fűnek, mert nem tudom kiszedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!