Mit csináljak? Keressek másik orvost?
Kutyámnak (6hós) csonterősítő gyógyszer adott a doki. Állítólag noname gyógyszer egy kis műanyag zacsiban kaptam meg. Azt mondta, hogy minden nap szemet kell beadni a kutyának 1 hónapon keresztül. Be is lett neki adva, de hete elfogyott. Azóta többször is hányt. Visszamentem vele, de ott azt mondta a doki, hogy ez normális és idővel el fog neki múlni. Ma már csak egy nagyon picit hányt, viszont nem vagyok meggyőzve arról, hogy ez tényleg normális.
Szerintetek keressek másikat? Vagy várjak még?
Minden doki mást mond....
A én ismerősöm ( állatorvos ) meg nekem azt javasolta, hogy szedjen csonterősítőt, igaz a leggyengébbet ajánlotta ( LAVET ) és ahogy nő a kutya úgy kellett emelni az adagot is. Ugye 10kg-ra van egy tabletta.
Ja, és Acanát evett az én kutyim is, egészen egy éves koráig.
De sokan meg nem a sima LAVET-ett ajánlják, hanem olyan táplálék kiegészítőt amiben van zöldkagyló kivonat. ( LUPOSAN GELENKKRAFT )
Ez nagyon jó a csontokra, és aszem van benne kalcium is, és más vitaminok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!