Keressek másik macskát?
Legyomírtóztam az udvarban a gazt, totális gyomírtóval...
A macska legeli a sárguló növényt. Ez azt jelenti, hogy elfog pusztulni? :(
Nem vagyok állatgyűlölő, szeretem a macskát, van 2 tengeri malacom meg hörcsögöm is, mindent megkapnak, de most ki gondol arra, hogy kimegy legelni a füvet?
Amúgy pl. a gyümölcsfás helyekre nem szórtam gyomírtót, de dolgozom és itt egy fűnyírás a sok szemét miatt ami alatta van 1 napig tart és igen csak költséges...
Pedig nagyon nem úgy tűnik, mintha szeretnéd, hisz egyáltalán nem is gondoltál rá, mielőtt szétszortad méreggel az életterét. Amúgy meg, mindenki tudja, aki figyel legalább egy percet az állatára, hogy szoktak néha füvet „legelni”. Aztán meg még le is ostobázod csóró állatot. Az ilyenekre az állatvédelmiseket, vagy inkább rendőrséget kéne hívni.
Minek tartassz te állatot?
#12 Az állatok néha esznek füvet mikor ég a gyomruk, ha már macskát tartasz,
akkor legalább ennek utána nézhettél volna...
TEJET A MACSKÁNAK??? kár volt tovább olvasnom, megdupláztad az ostobaságodat!! Barom.
Ui. Ha nagyon drága neked a fűnyírás, gondolom milyen drága kaját kaphat. Whiskas?:))) Idióta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!