Álmodnak a macskák?
Figyelt kérdés
2008. dec. 5. 19:41
51/68 anonim válasza:
Amiert valaki azt allitja hogy a macskak nem almodnak meg nem azt jelenti hogy allatgyulolo es hogy nem vedi, ovja a Foldet,a ketto nem egy lapra tartozik.
53/68 A kérdező kommentje:
a macskának több esze van mint neked te nemálmodós
pl ha beteg voltam odajött h jobb legyen nekem minden nyelvtudás nélkül és hasonlók
2008. dec. 15. 06:04
54/68 anonim válasza:
igazán befejezhetnétek... elég unalmas már.
55/68 anonim válasza:
én is úgy gondolom hogy álmodnak mert a cicám ha nagyon bealszik sokszor remegnek a lábai a bajsza és zavart lesz fel se lehet kelteni!Mindenféleképpen álmodnak! Csak vajon mit? ;)
56/68 anonim válasza:
igen álmodnak,sok cicám volt már!
57/68 anonim válasza:
Hol a fenebe vannak mar a moderatorok?Egy csomo esszeru kerdest nem engednek kiirni mert hogy rontja a Gyakori szinvonalat stb.de egy ilyen idiota kerdesre mar hogy 44 valasz erkezett meg nem vettek eszre...Felhaborito.
58/68 anonim válasza:
Én egy macskás könyvben olvastam, hogy álmodnak, illetve láttam az enyémen. Remeg, levegőt markolja, sőt néha felriad.
59/68 anonim válasza:
Mar megint ez a tema?
Nem ,a macsekek nem almodnak mivel nem tudatos lenyek.
60/68 A kérdező kommentje:
Még mindig nincs macskád???
2010. márc. 4. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!