Álmodnak a macskák?
Lehet, hogy ha az állatokat megkérdeznénk, és tudnának válaszolni, azt mondanák, hogy a tudományos vizsgálatok ellenére ők álmodnak. :-)
Egy embernél is meg lehet állapítani, mikor álmodik, ha valaki figyel, a szem mozgásából. Ha valaki figyeli az állatkáját, és észrevesz ilyen dolgokat, akkor maga is megállapíthatja. A tudomány nem tudom, mire alapoz, de igazából csak feltételez sokmindent, de még az ember álmát se tudják mozifilm szerűen képekként kivetíteni, más bizonyítási módot erre pedig pillanatnyilag nem fogadok el 100%-os bizonyításnak.
Az állatok nem hülyék, és nem csak ösztönből cselekednek néha okosabban, mint az emberek többsége, hanem ők is tudják, hogy mikor és miért viselkednek úgy, ahogy. Csak velük nem tudunk verbálisan kommunikálni.
köszönöm a válaszokat
az állatok lehet nem olvasták h nem tudnak álmodni :D
Igen is álmodnak a macskák úgy mint bármelyik állat. Ne nézd már le az állatokat kedves előttem szoló mert te ember vagy! Ez a baj az emberrel,hogy azért mert az állat nem tud beszélni attól külömbnek érzi magát. Sokszor példát lehetne venni egy állat viselkedéséről tisztelt emberiség.
Tiszta szégyen az emberi viselkedés! Mert ha kikap a kedvenc focicsapat,akkor idétlen módon megy sok gyökér törni zúzni,de ez az állatokra semmiképpen nem jellemző. Okosabbak mint az ember! Az állatok előbb voltak a földön mint az ember és elvettünk tőlük sok mindent és halomra gyilkolják sokan az állatokat. Bocsi,de felhúztam magam.
a tudományos bözsizős hozzászólónak
szerintem neked nemvolt nem lesz semmien állatod
a tudományod is tévedett már
te bitos a lapus Földön élsz és körülötted forog a Nap
megérdemelnéd h ledobjon valaki a széléről
te tudomány.......................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!