Álmodnak a macskák?
na ittvannak a kazinczi szép és helyesíró verseny nyertesei. kitérdekel mien szabályok vannak főleg a helyesírást tekintve. otthon jáccá anyukábal meg apukával.
csak a külalaknak éltek... csak a tertalmat kéne megérteni.
mérnem mentek el a .. pl magyar tanárnak h kélhesd magad
nagye h megértetted h lapos
persze te még 1x se ütöttél mellé
pocsömöccse :D
áh... ezek hülyék... a tudomány... szerintem sok dolgot megválaszol a tudomány de itt melléfogtak! igaz nem láttam sokszor a cicáimat alvás közben mivel kint vannak... de a tudomány azért mondja hogy nem mert a macska és a többi állat nem engedte alvás közben hogy rákössék a fejére a műszert... és ha nemengedi vagy nemtudják vagy igen vagy nem,ami nekik tetszik
és igen sokszor az állatok okosabbak mint az ember... amúgy a macska állítólag ugyan azon az agyterületen dolgozza fel az érzelmeket mint mi... és hát.... macska..és ez csak az érzelme... ha egy olyan állatnak aminek (talán) semmi köze hozzánk akkor hogy lehet hogy ugyan azon az agyterületen dolgozza fel az érzelmet?
szerintem simán álmodhat a macska... olyan nincs hogy nem!!és a többi állat is! olyan mint az ember csak vannak ösztönei és nemtudnak a mi nyelvünkön beszélni!
a macskát és a többi állatot ne kritizáljátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!