Egy cicának van annyi esze, hogy nem ugrik le az erkélyről a nyolcadik emeleten?
Figyelt kérdés
Szeretnék elhozni egy cicát. Panel én lakunk a nyolcadik emeleten. Nyáron általában nyitva van az erkély ajtó, így ha akarna ki tudná menni az erkélyre. A kérdés az, hogy kell-e valamilyen macska kerítést felszerelnek.2021. márc. 31. 13:28
11/32 anonim válasza:
A bukó ablakok, amik V alakban nyílnak, is macskagyilkosok, mert a V résbe belecsúszik a macska, és nincs mire támaszkodva kiugorjon, kínhalált hal, mert elvágja az ablaknyílás a hasüregében a beleit.
Arra meg ilyet kell felszerelni: [link]
12/32 A kérdező kommentje:
13: gondoltam, hogy nem jó nekik a bulira nyitott ablak. De köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem!
2021. márc. 31. 13:55
13/32 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 12-t akartam írni.
Ment a zöld mancs
2021. márc. 31. 13:55
14/32 A kérdező kommentje:
*bukóra.
Az autocorrect az őrületbe kerget
2021. márc. 31. 13:56
15/32 anonim válasza:
Az autocorrect-et ki lehet ám kapcsolni. 😏
16/32 A kérdező kommentje:
16: tudom, de többet segít, mint árt (rossz szemek, relatíve kis telefon és nagy ujjak)
2021. márc. 31. 13:59
17/32 anonim válasza:
Nekünk a 4.-en balettozott a macskánk az erkély korlátján, megint odanéztem, már csak 1 körmével lógott a korláton....gyorsan beszedtem, fél óra múlva megint ott tornázott.
Mondjuk a 8. már húzós, de vannak videók, ahogy repül a cicamica lefelé, olyan légiesen, lassan, és a talpukra esnek.
18/32 anonim válasza:
Nincs, simán leugorhat ha arra repül egy valami.
19/32 anonim válasza:
Nincs. Cicahálót kell felszerelni, az biztonságos neki. A macska kíváncsi, felugrik a párkányra, aztán ha még el is repül előtte valami madár vagy bogár és utánakap, tuti leesik.
20/32 anonim válasza:
Szomszédom macskája a galamb után ugrott a kilencedikről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!