Ha eltüntettem az erkélyről a galamb fészkét és tojását, akkor visszajöhet még vagy keres más helyet?
Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 09:56
1/16 anonim válasza:
Vissza megy és bosszút áll. Már csak azért is teli fogja szarni az erkélyedet.
2/16 anonim válasza:
Remélem, hogy a város minden madarát ráveszi, hogy a te erkélyedet használják klozetnak!
4/16 anonim válasza:
hiába törölteted,attól még egy kis szärházi vagy :D
5/16 anonim válasza:
Miért töröltetted a válaszomat, kedves Szenyócska? Ugyanis igazam volt.
6/16 anonim válasza:
Most mi bajotok van? Nem mindenki szereti ha összeszarják az erkélyét. A galamb ráadásul büdös és sok betegséget terjeszthet. Mégha valami énekes madár lenne (vagy védett ragadozó), akkor én is azt mondanám ge^^ vagy.
Próbáld meg, aztán szereltess galambriasztó rácsot az erkélyre.
7/16 anonim válasza:
Tojást még esetleg eltüntethetsz, mert nem védett madár. Viszont ha madarat/fiókát tüntetsz el, az már törvénybe ütközik.
Amúgy meg visszamennek, tehát valamilyen egyéb módszert kell találj a távoltartásukra:gyakori jelenlét, műragadozó, háló, stb.
8/16 syeka válasza:
Ne foglalkozz vele, a galamb nem védett, a levegő patkánya, hasonló mint akik írtak neked
9/16 Kincsesne válasza:
szerintem szegény galamb tojik majd az ilyen szívtelen erkélytulajdonos fejére...
10/16 anonim válasza:
Nem megy vissza, máshol rak fészket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!