Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az orvos Hills tápat írt fel...

Az orvos Hills tápat írt fel a vesebeteg macskámnak. Ez nagyon drága. Mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Most hoztam haza a macskámat az állatorvostól, aki mint kiderült, lenyelt valami mérget, a veséje pedig kezdett leállni. Most kapott injekciót. Az orvos azt mondta, hogy ezt a Hills diétás tápot vegyem neki az első 4 hónapra mindenképp, aztán vehetek ennél olcsóbbat.

Most megnéztem ezt a tápot, 400g 2000 ft körül van. 400g semeddig sem tart és a macska meg se eszi a szárazat.

Az alutasakosból a 12x85-ös kiszerelés 6500 forintba kerül... 12x85 kb 5 napra lenne elég, tehát havu kb 30.000ezer forintba kerülne ha ezt enné...

Az orvos nagyon erőltette,hogy az első három hónapban ezt kell ennie, de nekem nincsenek tízezreim ilyenre. Valakinek van ezzel tapasztalata, aki olcsóbbat / másfajtát adott, az is jó lenne?

Ha ezzel kell etetnem, hogy túléljen, akkor sajnos elfogom alttatni....

2021. márc. 21. 22:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%

Kérlek kérdező, írj! Mi a helyzet a macskával?

Ugye megoldódik az élelmezése az orvosi táppal?

Aggódom érte.

2021. márc. 22. 10:08
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Lepontoztatok, de arra nem vettétek a fáradtságot, hogy megnézzétek miket írnak alatta...van, aki ki is fizeti egy havi tápját..
2021. márc. 22. 12:04
 23/23 anonim ***** válasza:
59%
23as, ilyet senkinek se kívánj bármit tesz, az ő butasága miatt már nehogy egy gyerek szenvedjen.
2021. márc. 22. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!