Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szilika géles alom maximum...

Szilika géles alom maximum másfél hétig bírja! Miért?

Figyelt kérdés

4 hónapos a cicam teljesen normálisan jár alomra de egy hét után már a szilikagél buzolog és sárga, elhasznált. Pedig nagyon nagyon nem olcsó ez az alom. Neten írták hogy jajj 3-4 hétig is elég csomagoláson is rajta mondom jujj de jó csak a kakit kell ki kapni erre meg fulok meg a macska húgy szagtol, kénytelen vagyok az egész almot egy hét után kidobni... Nincs lejárva az alom. Most mindenki így használja hogy bűzlik a macska hugytol?

Ez az alom ami most is van neki: [link]

2020. szept. 1. 07:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%
A szilikon geles alom nem jo. Egyszer en is kiprobaltam. Nagy csalodas volt. Nekem az interspsrban vasarolt "buget" jott be leginkabb. Meg a tescoban kaphato 10 kilos sem rossz. Ezek csomosodnak a pisire es sokkal olcsobbak is.
2020. szept. 1. 07:54
 2/21 anonim ***** válasza:
81%

Én még nem próbáltam, pont az ilyen eset elkerülése végett... Én cirmi almot hasznalok, kamillásat vagy simat, mikor melyiket kapom, de nagyon jó. Soha nincs büdös a lakásban, de még csak az alom körül sem!

[link]

2020. szept. 1. 08:14
 3/21 A kérdező kommentje:

Ahh már nem akarom szerencsétlen macskamat össze zavarni örülök hogy ezt is megszokta... Majd írjon már pls az is aki ezt használja hogy én rontok el vmit? Lehet közben valami imát kéne mondani ahogy öntöm a tálcába?

Neharagudjatok felvagyok háborodva! Komolyan más 3 hétig bírja elviselni ezt a bűzt? Nem gyozok szelloztetni... Macskát is megfurdettem nagyon pisi szaga volt szegénykémnek is ...(imádja a vizet van hogy önként bele mászik a kádba és vízben játszik, pedig házi macska )😂

2020. szept. 1. 08:49
 4/21 anonim ***** válasza:
86%

A szilika géles szerinted is rossz és mások szerint is. Másokra nem hallgatsz, te rosszul vagy a szagtól de mégis ragaszkodsz hozzá.

Akkor szagold, más megoldás nincs 🤷‍♀️

2020. szept. 1. 09:10
 5/21 anonim ***** válasza:
89%

Elvileg a pisis részt mindig átforgatod, attól marad friss.

De szerintem is undi, a csomósodó alom nekem és a macskáknak is jobban bejön.

2020. szept. 1. 09:11
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
2-es vagyok, erre írtam, hogy sok negatívat olvastam róla, ahogy te is irtad kérdező, direkt ezert nem használtam. Nem tudom miert kellett ezért lepontozni. Ebben az esetben marad az amit 4-es irt!
2020. szept. 1. 09:25
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Hasznaltam, de csak par alkalommal, nekem sem jott be. A Lidlben kaphato Coshida(?) alom a kedvencem, sima csomosodo, par masodperc a pisiket kiszedni belole. Ha a szagokat akarod semlegesiteni, lehet kapni mindenfele alomporokat, alomgyongyot stb, nezz szet a Fressnapfban pl vagy barmilyen nagyobb allatboltban.
2020. szept. 1. 09:28
 8/21 A kérdező kommentje:

Jajj én senkit sem pontoztam le!!!

Légyszi ne magyarázatok bele olyat amit nem írtam ne veszekedjunk ez nem az a rovat!!!!!!!

Nem ragaszkodom ehhez csak félek hogy ha megveszem újra a másikat nem fogja használni mert más lesz neki az alom!

2020. szept. 1. 10:19
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha a pisaszagu hasznalt hugyos almot hasznalja, akkor csak nem olyan kenyes XD Probald ki ugy, hogy nem csereled le eloszor fullra, hanem osszekevered az ujat a regivel.
2020. szept. 1. 10:29
 10/21 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán használta utána mellé csinált most elkezdte kaparni a járó lapot mintha ki ásná neki a helyet aztán felvette a szaró pózt mire észbe kaptam hogy ez most oda fog csinálni egy 'bogyót' oda ejtett.🤦🤦🤦🤦 Gyorsan felkaptam fény sebességgel kicseréltem az almot reménykedve hogy nem szarik újra a padlóra.... Ahh már reggelre fáj a hátam... Azért félek tőle mert több allatvedos csoportban is írják hogy a lelki világukat megviseli az ilyen változás. Nekem inkább a penztarcamat viseli meg. Úgy fogom csinálni ahogy írtad remek ötlet.
2020. szept. 1. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!