Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szilika géles alom maximum...

Szilika géles alom maximum másfél hétig bírja! Miért?

Figyelt kérdés

4 hónapos a cicam teljesen normálisan jár alomra de egy hét után már a szilikagél buzolog és sárga, elhasznált. Pedig nagyon nagyon nem olcsó ez az alom. Neten írták hogy jajj 3-4 hétig is elég csomagoláson is rajta mondom jujj de jó csak a kakit kell ki kapni erre meg fulok meg a macska húgy szagtol, kénytelen vagyok az egész almot egy hét után kidobni... Nincs lejárva az alom. Most mindenki így használja hogy bűzlik a macska hugytol?

Ez az alom ami most is van neki: [link]

2020. szept. 1. 07:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én most próbáltam ki a Tigerino fresh illatú szilikátos almot. 3 hetet hagytam a tálcában. 2 heti használat után már azért volt szaga mindennapi takarítás után is. A pisi csomók sem maradtak tökéletesen egyben benne.Most ugyanezen márka aktív szenes alomja van próba alatt. Az eredményt még nem tudom, mert 2 napja van használatban. Sok dicséret volt rá, ezért tesztelem, hátha beválik. 2 év alatt még nem találtam olyan almot, ami tökéletesen helytállt volna legalább 2 hétig. Kezdetben próbáltam olcsóbbakat is, pl. Coop, Spar saját márka. Biolux is. Mindegyik szr volt pár nap után. Ráadásul az egyik macskám már ivartalanított is, tehát a pisije nem büdös már. A másik még kölyök. Nincs még jellegzetes kandúr pisi szag körülötte. Az almok így sem bírják hosszabbtávon. Még próbálkozom, talán egyszer ráakadok a legjobbra.
2020. szept. 1. 12:00
 12/21 anonim ***** válasza:

Nálunk az Aldis sima csomósodó vált be, illetve mostani kedvenc a Biosand szupercsomósodó extra fehér illatos alomja. Két hátránya van: az aldishoz képest baromi drága, és nagyon aprószemű, töltésnél porzik.

De talán kevésbé hordják szét ugyanez miatt.

2020. szept. 1. 12:49
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekünk ugyan nem büdös, de két zacskót szoktam önteni és két hét után már húzza a száját a macska és nem egyszer belepisil a másik almába, amiben csomósodó alom van és egyébként kakilásra szokta használni. Három hetente szoktam cserélni.
2020. szept. 1. 13:15
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Ivartalanított a cica? Szerintem az nem normális, hogy pisiszag van, a mienken max akkor érzem, ha beledugom az orrom az alomba, a macskának semmi szaga.
2020. szept. 1. 13:16
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én az aldis szilikonosat használom, de zárt alom tálcába (ajtó nincs rajta). Kb két és fél hetet bír az alom, 3-4et biztosan nem. De az én macskám extra pisilős. Nekem a csomósodós volt büdös, főleg, hogy egy helyre szeret pisilni, hát gondolhatod. Az aldis 2000 Ft, egy hónapra v 5 hétre elég.

A nővérem azt mondta nem érezni a macskát, pedig extra kényes.

De mondom a 3. Héten már teljes alomcsere van!

2020. szept. 1. 13:47
 16/21 anonim ***** válasza:
65%
Azon felül, hogy mennyi szemetet termelsz ezzel a műanyag vacakkal, még szivatod is magad. Térj át fokozatosan a csomósodó bentonitra. Az természetes anyag.
2020. szept. 1. 15:11
 17/21 A kérdező kommentje:

Légyszi hagyjuk a környezet szennyezést ez nem ez a téma, mellesleg abszut nem érdekel divat lett ebből is mint buz inak lenni:) "borsodi tapló vagyok nem pesti csak hogy értsd a stílusom és itt le is zártam a témát" egyik kedvenc gyk-s válaszom, nem vagyok hajlandó vitába menni veled remélem fel bírtad fogni.

Többieknek köszönöm a válaszokat!❤️

Te nem kapsz szívet. Sírj.

2020. szept. 1. 15:40
 18/21 A kérdező kommentje:

#14 Jesszusom!!!!! Hát hogy lenne az?!?!?! 🤦🤦🤦🤦

Ember, 4 hónapos a macska 🤦

Még van 2 hónapja a csajnak hadd élvezze ki légyszi...

4+2=6 na ennyi idős kortól lehet ivartalanítani.

2020. szept. 1. 15:43
 19/21 anonim ***** válasza:
79%
Akkor addig szagold, meg vegyél be egy nyugtatót mert írásjel -, és emotikon túltengésben szenvedsz. Segítsen meg válaszoljon akkor akinek két anyja van, bazmeg :)
2020. szept. 1. 16:04
 20/21 A kérdező kommentje:
Valakinek nagyon felment az agyvize. Szerintem túl teng benned a kapd be a f.szt szindróma légyszi ne veszekedj ez olyan gagyi nem, nem kapsz szívet.
2020. szept. 1. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!