Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szilika géles alom maximum...

Szilika géles alom maximum másfél hétig bírja! Miért?

Figyelt kérdés

4 hónapos a cicam teljesen normálisan jár alomra de egy hét után már a szilikagél buzolog és sárga, elhasznált. Pedig nagyon nagyon nem olcsó ez az alom. Neten írták hogy jajj 3-4 hétig is elég csomagoláson is rajta mondom jujj de jó csak a kakit kell ki kapni erre meg fulok meg a macska húgy szagtol, kénytelen vagyok az egész almot egy hét után kidobni... Nincs lejárva az alom. Most mindenki így használja hogy bűzlik a macska hugytol?

Ez az alom ami most is van neki: [link]

2020. szept. 1. 07:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Ritkán látni ekkora tahó kérdezőt.

Én is vidéki vagyok, de vagyok annyira felvilágosult hogy tisztában legyek a környezetvédelem fontosságával és hogy a melegekhez ne úgy álljak hozzá mintha 100 évvel ezelőtt élnénk.

Tudod, ez intelligencia kérdése, nem lakhelyé.

2020. szept. 1. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!