Mivel etetitek a maine coon cicátokat?
Ezek a macskak 7-12 kg korulire nonek, tehat ennek megfeleloen esznek. Volt 7 kilos hazimacskam is, es most van egy 3,5 kilos, tehat nem nagyon lehet osszehasonlitani csak ugy, remelem erted :)
Tokmindegy a marka, viszont ha azt akarod, hogy egeszseges macskad legyen, akkor minimum 60-70%-os hustartalommal rendelkezo tappal es alutasakossal eteted.
Igaz nekem Brit Rövidszőrűm van 2 fiú 10-10 kg-osak.
3 évesek, ivartalanítottak.
Ők Wild Freedomot kapnak kiskoruk óta, a tenyésztőnél Royal Canin fajtatápot kaptak, viszont nekem az nem szimpatikus, így váltottam.
A két 10kilós cica naponta 200g száraztápot és 200g konzervet kapnak.
A Wild Freedom 70% hús tartalmú, nekünk bevált.
Mellette Brit lazacolajat.
Nem az szamit, hogy milyen marka, a macska meg foleg nem fogja tudni.
Egyebkent a royal canin legtobb termeke szerintem igencsak tularazott ahhoz kepest, hogy fel se tuntetik hany % hus van bennuk.Gondolom azert, mert kb elenyeszo, es nagyreszt gabona.
Az osszetevoket kell megnezni mindig kerdezo, az a legfontosabb.
Azért ez így kicsit összezavaró megfogalmazás, kérdező, mert a "noname" jelzőt általában arra mondják, ami nem rendes márka, hanem pl áruházak saját márkás termékei, amik szinte kivétel nélkül sz.rok szoktak lenni. Az, hogy valami nem agyonreklámozott, még nem noname. Egy 80%os hústartalmú nem lesz noname attól, hogy mondjuk nem minden második macskakaja reklám terméke.
Amúgy igen, a royal canin pont egy agyonhájpolt, de vacak eledel. Én netről szoktam rendelni pl. Cosma Nature-t, sokkal jobban megéri, és az 95 % hús, 5 % víz, gyakorlatilag.
A macska meg nem fogja nézni, hogy melyik márka,szóval ilyen szempontból nem lényeges a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!