Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi legyen a cicával ebben a...

Mi legyen a cicával ebben a helyzetben? 15 éves cica elajándékozása hogyan?

Figyelt kérdés

Idős édesanyámról van szó, akinek van egy 15 éves benti cicája. Sajna anyukám állapota az időben nagyon megromlott, nem tudja ellátni magát, ezért hozzánk fog költözni, de a cicát nem tudjuk befogadni lakásba, mert a kisfiam allergiás a szőrére.

Hogy kezdjek el gazdát keresni? Tudom, nem jó elválasztani őket, de nincs más megoldás, ez van. Anyukám is elfogadta a helyzetet, habár nagyon szereti a cicát.

2021. márc. 9. 10:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező! Veled is csak 1-el többen vagyunk.
2021. márc. 9. 11:00
 12/36 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező!

Nem hiszem hogy bárki azt várná el helyezd a macskát a gyereked elé csupán felvetettek olyan megoldási lehetőségeket amik a cicának is jók lennének, de nyilván ha nem tetszik nem kell azt csinálni, és ne vedd légyszíves támadásnak. A cica elhelyezését illetően meg szerintem kérdezd körbe az ismerőseidet, lépj be cicás Facebook csoportokba hátha találsz valaki olyat aki be tudná fogadni

2021. márc. 9. 11:23
 13/36 anonim válasza:
98%
"Vagy ide nem jön" ... Valahogy érzem a nagy szeretetet az anyukád iránt ... Nem kifogásokat kell keresni, hanem megoldást találni a problémára, amit más válaszadóktól kaphattál. Ha felteszel egy kérdést, és kapsz rá NORMÁLIS, SEGÍTŐ válaszokat (ahogy jelen esetben) arról senki nem tehet, hogy olyan vagy mint a lovak, napellenzőt fel és mész a fejed után. Nem is értem minek teszel fel akkor egy kérdést ...
2021. márc. 9. 12:58
 14/36 anonim ***** válasza:
87%
Szegény anyukád, és szegény cica... :(
2021. márc. 9. 15:44
 15/36 anonim ***** válasza:
89%

Facebookon vannak macskás csoportok, rakd ki párba.. Hátha...

Viszont számíts ott is a negatív kommentekre.

2021. márc. 10. 08:05
 16/36 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk jobb lenne anyádnak ha maradna ahol van, esetleg segítséget fogadna.

Eltartási szerződés akár, bár ha ezt meghallanád akkor tuti nagyobb lenne a szereteted és jöhetne a macska is.. Le merem fogadni.

2021. márc. 10. 08:07
 17/36 A kérdező kommentje:

Anyukám nem tudja ellátni magát mint írtam segítség nélkül, de ezt már írtam. Már folyamatban van anyám gyámság alá helyeztetése, és minden át lesz iratva a nevemre, ezen ne aggódj:)

Köszi, a Facebook csoportot megpróbálom. Idős ember mellé vagy gyerek mellé nagyon ideális lenne, mert szelíd cica, így hátha jobbak az esélyei.

2021. márc. 10. 08:13
 18/36 A kérdező kommentje:
Gyámként meg amúgy is minden tulajdonjog átszáll rám, a macskáé is, ha addig nem lesz új gazdája...
2021. márc. 10. 08:16
 19/36 anonim ***** válasza:
84%

Ostoba vagy, de semmi baj.

Akkor a kölyködet burokban tartod élete végéig? Elárulom, hogy FOG találkozni macskaszőrrel, pl az oviban-suliban, stb.

2021. márc. 10. 10:48
 20/36 anonim ***** válasza:
97%
Esetleg próbálkozhatsz osztott gazdikereséssel a helyi menhelynél.
2021. márc. 10. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!