Ivartalanítás után a lány cicátok mennyi ideig volt lassú, kedvetlen, ingatag mozgású stb?
Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 08:02
5/14 anonim válasza:
Nálunk a cicát akit ideiglenesen fogadtam be ,hét éves volt. Vittem egyből ivartalanítani,mert egy szobacicának kínzás ha ivaros marad. szegèny meg konkrétan hét évig élt így, havonta bagzott.
A kora miatt fèltettem a drágám. És semmi baja nem volt a műtét után.
Ugrált mindenhová, bújt az ölünkbe. És akkora étvágya lett a cingar macskának. Egy hónapra rá szépen kikerekedett,megerősödött.
6/14 anonim válasza:
Ja ès nőstény volt. Konkrétan műtét után négy órával már meg se mondtad volna, hogy műtöttèk.
Csak a hasán volt kopasz a bőre.
7/14 anonim válasza:
Másnapra semmi nem látszott rajta.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat! Nem tudom, én kicsit aggódom érte. Eddig csak egy hozzászóló írta, hogy 1 hét, amúgy úgy látom, mindenkinél egy nap volt a maximum. Ez már a harmadik nap, és még mindig olyan kis bágyadt, étvágytalan, teljesen be van lassulva. A mozgása már kicsit stabilabb, másfél-két napon át úgy járt, mint valami kis részeg cica. Ma evett először rendesen, de még mindig nem annyit, mint szokott. Szerintetek ez normális, belefér?
2021. febr. 26. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!