Az egyik cicám járása igen lassú lett az elmúlt 1-2 hétben, mi ennek az oka?
Gyakorlatilag 2 hete nézed,hogy beteg a macskád és nem viszed orvoshoz.Remélem te sem mész orvoshoz,ha beteg vagy,csak mindenkitől kérdezgeted,hogy mi lehet a gond.
Itt senki nem állatorvos,de ha az is lenne,a távgyógyítást még nem találták fel.
Szerencsére az, hogy nem futkározik össze-vissza, de eszik-iszik, játszadozik, nem gondolnám, hogy igényelne annyit, hogy az állatorvos elkérjen tőlem 5000 Ft-ot, ha a macska úgy is elrúgja a betegségét. És ebből kifolyólag valóban én sem ugrok első hapci után az orvoshoz, mert semmi értelme, hogy vegyszerekkel bombázzam a szervezetem, amiért még pénzt is kidobok, ráadásul ezek nélkül is rendbe szoktam jönni. A tea, és sok pihenés csodákra képes, mint ahogy a macskánál is a szeretet, és az odafigyelés, mindemellett sokat is alszik és napról-napra javul az állapota. Így legalább az immunrendszere is erősödik, hogy képes ő maga legyőzni a bacikat, nem pedig a drága gyógyszer fogja, majd 2 hét múlva lehet ugyanúgy visszaesne...úgyhogy erről ennyit. Tapasztalatok, és okos tippek érdekelnek leginkább, nem a kioktatások.
Szerintem nem tüdőgyulladás az oka, hiszen olyankor igencsak leromlana az állapota, lázas lenne, meg ilyenek, habár ettől a macskanátha még esélyes, de egy náthát meg képes elrúgni bárki...engem leginkább ez a lassú járás téma érdekel, olyan mintha mikor ébren van akkor is aludna , ezért olyan lassú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!