Macskabútornak milyen hibái lesznek az évek során?
Ha nagy erővel ugrál rá, "rossz helyre" akkor eldőlhet az egész.
Az első bútorunk egy 3 oszlopos magas bútor volt, ezt többször eldöltötte a cica. A falhoz rögzítettük végül.
Ha van rajta oldalt szütyő, ilyen kör alakú nyugágy szerű rész (nem tudom mi a rendes neve), az elhajolhat.
A miénken is elhajlott, pedig nem egy súlyos cica (3.7kg).
Na meg a csikarások, szaggatások...nem valami jó anyaggal vannak bevonva az olcsóbb kategóriások.
Ha eleve meg volt törve miért nem viszed vissza kicseréltetni?
Én egy ilyen tornyot vettem neki, aminek az alsó részébe bebújhat, a felső meg lapos elem és egy alvó hely.
Szerintem 4 éve van meg, a középső tartó rúd kitört a helyéről, ezt visszaügyeskedtük másképp, a rúdon lévő szálakat meg letépte a cica, ahogy karmolta. Elég viharverten néz már ki, de a macska szereti és nincs szívem elvenni tőle. Amúgy más baja nincs. Szóval pl a plüss bevonat nem jött le róla.
Nekünk kettő cicánk volt, az első egy évben volt egy kisebb kaparófa, azt szétszedték mert állandóan azon játszottak, ugráltak.
De sosem tört le, csak szét kaparták.
Olyan másfél évesek lehettek mikor kaptak egy nagy kaparófát, most 5 évesek és még mindig egész jó állapotban van.
Igaz, kibiztosítottuk a falhoz mivel 2 nagy cica (8kg) mászkál rajta.
Igaz mostmár nem ugrálnak rajta, csak mászkálnak és fekszenek, kaparni se kaparják (3 havonta vágassuk a körmüket) csak nyújtózkodnak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!