Csalódtam egy emberben, ti is csalódtatok volna?
Az illetőnek a macskája két hónap alatt elpusztult, látszott rajta hogy beteg.
Mikor én is megtudtam,hogy a cicának nincs étvágya ,lefogyott ,felajánlottam hogy elviszem dokihoz , ez nem jatèk,nagyobb baja is lehet. De elutasították, hülyének néztek ( amúgy is mindenki tudja rólam milyen macskamániás vagyok, sokat tájèkozódok a macskákról,macskatartásrol stb)
Végül nem kapott a cica orvosi ellátást, arra hivatkozva nagyjából eszik van étvágya. De igazi azt elismerte a gazdi hogy látszik rajta valamilyen szinten hogy nem a régi,kedvtelen.
Mikor halála előtt egy nappal láttam a macskát, ledöbbentem, fele akkora lett mint volt :( mellette viszont nagyon szeretet éhes. Nagyon bújt hozzám, én már lélekben temettem. Egyfolytában az olembe volt, szeretgettem. Szinte csak rá figyeltem, mikor náluk voltam vendégségben
Éreztem H itt baj lesz.
Több éves cicarol van szó.Evek óta ismerem őket. Mindig is fontos volt nekem, mindig szóltam ennek a gazdának ha valami kis tanáccsal segíthettem. Vettem a cicának ezt azt. Bútort, kaparófát. Aggódtam érte.
Az biztos nem a kora miatt pusztult el,hanem valami fertőzés állhatott a háttérben. De nem tudhatjuk biztosra,mert ezek ha.sz.tak elvinni dokihoz. Pénzre hivatkozva.
És most benyögi a csodálatos gazdi,hogy venni akar fajtatiszta macskát. Valami szépet és fiatalt,kölyköt ...hogy nehogy hamar meghaljon vagy mi.
Értitek? Fajta tiszta szép macskára lenne pénze de amikor a régi beteg macskájara kellet volna költeni arra meg nincs pénze
Ez az embert akiről írtam, van egy álma.
Tudja mi az a szaporító, sajnálja is az ilyen kutyákat.
De szerinte macskánál ez rendben van. O is akár egy szép fajta tiszta macska párt magának és eladni őket gyorsan. Pénz akar belőle.
De ezt nem nekem mondta csak fél füllel hallgatoztam...
Zavar,ha a szívemre veszem az állatok sorsát? Nem dugtam vele.
Másfajta kapcsolatban állok vele.
Csak fél füllel megjegyzem, hogy a macskaszaporítókra is rá fognak szállni, nem csak a kutyásokra.
Ha szaporítani akar, pénzért, a nyulat ajánlom. Gyorsan van belőle jó pénz.
Jaj, hagyjad már, fajtatiszta macska... persze.
Ezt is leszrta, azt is le fogja. Sok helyütt ez így megy, a macska fogyóeszköz, ha már öreg vagy valamiért nem tudja tenni a dolgát, egyszerűen kidobják/megölik, és szereznek új, fiatal állatot.
Ez van, és ezzel nem tudsz mit tenni, mert egyfajta berögzült, elfajzott gondolkodás.
Azt hiszi hogy majd a fajtatiszta mindig egészséges marad. Vannak fajta betegségek is..
Majd az tuti hamarabb meg fog halni, mert ugyanúgy nem viszik dokihoz.
Amúgy meg az ilyenek pattognak a facen hogy ingyen akarnak / nagyon oooccón macskát mert meghalt az előző, és jhajjj de hiányzik a pujának is a cica.
Karácsony fele hirdettem egy cicát, de rengetegen a puja miatt féláron akarták :) Köszöntem, még dupla áron se adtam volna ilyen tirpákoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!