Csalódtam egy emberben, ti is csalódtatok volna?
Az illetőnek a macskája két hónap alatt elpusztult, látszott rajta hogy beteg.
Mikor én is megtudtam,hogy a cicának nincs étvágya ,lefogyott ,felajánlottam hogy elviszem dokihoz , ez nem jatèk,nagyobb baja is lehet. De elutasították, hülyének néztek ( amúgy is mindenki tudja rólam milyen macskamániás vagyok, sokat tájèkozódok a macskákról,macskatartásrol stb)
Végül nem kapott a cica orvosi ellátást, arra hivatkozva nagyjából eszik van étvágya. De igazi azt elismerte a gazdi hogy látszik rajta valamilyen szinten hogy nem a régi,kedvtelen.
Mikor halála előtt egy nappal láttam a macskát, ledöbbentem, fele akkora lett mint volt :( mellette viszont nagyon szeretet éhes. Nagyon bújt hozzám, én már lélekben temettem. Egyfolytában az olembe volt, szeretgettem. Szinte csak rá figyeltem, mikor náluk voltam vendégségben
Éreztem H itt baj lesz.
Több éves cicarol van szó.Evek óta ismerem őket. Mindig is fontos volt nekem, mindig szóltam ennek a gazdának ha valami kis tanáccsal segíthettem. Vettem a cicának ezt azt. Bútort, kaparófát. Aggódtam érte.
Az biztos nem a kora miatt pusztult el,hanem valami fertőzés állhatott a háttérben. De nem tudhatjuk biztosra,mert ezek ha.sz.tak elvinni dokihoz. Pénzre hivatkozva.
És most benyögi a csodálatos gazdi,hogy venni akar fajtatiszta macskát. Valami szépet és fiatalt,kölyköt ...hogy nehogy hamar meghaljon vagy mi.
Értitek? Fajta tiszta szép macskára lenne pénze de amikor a régi beteg macskájara kellet volna költeni arra meg nincs pénze
sok helyen a macska "fogyóeszköz"
lehet, hogy a régit ők csapták fejbe, hogy le tudják cserélni a selejtet, anélkül, hogy rinyálnál...
Ne aggodj, az a “fajtatiszta” macska is valami putris szapitol lesz, aztan ugyanez lesz a sorsa.
Szornyu, hogy ilyen emberek leteznek :(
Igen az is egy nagy fèlelmem.
Jól látjátok,biztos a Facebookon szerezne be egyet. Ezen a területen se egyezik a véleményünk, hallottam már az ő vèlemènyèt ezzel kapcsolatban.
Inkább se le írom ide.
Gusztustalanok az emberek.
Régóta szükség lenne már valami EQ-IQ tesztre, engedélyre hogy valaki háziállatot tarthasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!