Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan győzzem meg, hogy...

Hogyan győzzem meg, hogy nekem szükségem van cicára?

Figyelt kérdés

Párommal 3 hónapja együtt lakunk (panel,55 nm), mindkettőnknek van munkája, békésen élünk, nem veszekszünk, nagyon szeretjük egymást.

Én viszont szeretnék egy macskát, mivel semmi háziállatunk nincs.

Lenne is miből eltartani, csak párom nem szeretne.

Arra hivatkozik hogy allergiás rá, és ha majd egyszer átköltözünk kertesházba, akkor lehet.

Ez számomra azért furcsa, mert ha néha meglátogatjuk szüleimet, ott semmi baja, pedig 3 macska is van. (Igaz, kertesház, de attól függetlenül a macskáknak mindenhova bejárásuk van)

Mondtam neki hogy szedjen gyógyszert az allergiára, de nem hajlandó. (én is szedek allergiagyógyszert és mondtam Neki hogy nem borzasztó, nem akadályoz semmiben)

Szerintetek milyen észérvekkel győzzem meg hogy nekem szükségem van valamilyen háziállatra, mert állatok között nőttem fel?

Egyébként ő 23 éves végzős egyetemista, én 19 éves lány és évhalasztok egyetem előtt.

Előre is köszönöm! :)

2010. aug. 16. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

vigyél haza egy nagyon édes kiscicát. tuti nem dobja ki az utcára...

egyszer én is hazahoztam és anyám ölébe feküdt stb... tudta kinél kell nyalizni:D

ne kérdezd meg a párod csak vidd haza. ha mégsem jönnének ki jól akkor ajándékozd el vagy vidd haza szüleidnek:)

2010. aug. 16. 15:10
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Ha az allergia egy gyóygszerrel elintézhető lenne akkor nem lennének allergiások akik szenvednek, nem lehet állatuk. Még kissé éretlen vagy úgy látszik. Meg más érintkezni a macskával egyszer és más vele lakni. Én nem vagyok allergiás de ennyit én is tudok.
2010. aug. 16. 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudom hogy győzd meg, de nekünk is van cicánk és apa allergiás volt rá de 1 hét után semennyit se tüsszögőt.

[link]

[link]

itt van róla kép:)

2010. aug. 16. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát először is ne mond neki túl gyakran, "mert az agyára mész". Úgy kell intézni, hogy ő akarja, hogy ő lásson meg egy olyan kiscicát, akibe aztán beleszeret.

Amúgy klasszikus eset, hogy az egyik fél nem akar, vagy a szülő nem akar. Végül mégis lesz és a végén pont , aki nem akar lesz a legjobb haverja. Amúgy azt nem kívánhatod tőle, hogy gyógyszert szedjen. Azt az allergiát ki kell viszgáltatni.

Na szóval szerintem itt már valami taktika segíthet.

Olyan gyönyörű menhelyi cicákat tudok, hogy elolvadnátok.

pl: [link]

2010. aug. 16. 15:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg tőle, hogy az allergián kívül van e más problémákja a macsekkal. ha nincs , kézenfogod, elmész vele allergiavizsgálatra. ha nem allergiás, akkor jöhet a macsek, ha meg igen, akoor aranyhal.
2010. aug. 16. 15:21
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Sztem ez csak kifogás,hogy allergiás rá...,a szüleidnél,hogyhogy nem jött elő neki??:D

Amúgy meg kiváncsi lennék,ha egyik nap haza állitanál,egy édes kis szőrgombóccal a kezedben,aki doromból is,hogy mi lenne a reakciója?!Sztem megenyhülne,ha van egy kis szive...

2010. aug. 16. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja persze és ha nem? Ha mindenki ilyen egyszerűen elolvadna az állatoktól akkor nem lennének tele a menhelyek. Én jobban szeretem az állatokat az embereknél de hozzám aztán nem jöhet állat szó nélkül.
2010. aug. 16. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:

A szibériai macska állítólag antiallergén.

Habár, attól függ, hogy értette az allergiát...

2010. aug. 17. 12:56
 9/9 anonim válasza:

Lehet kapni gyógyszert,amit a cicának kell beadni,és a gazdi nem lesz allergiás!!!Semmilyen veszélye nincsen a cicára nézve!!!De ha ezt nem akarod vegyél kopasz macskát!:P

Én is szerettem volna cicát,de a párom és a családja nem akarta,én akkor is hazahoztam egy cicust,mára ott tartok hogy hat cica van itthon.Megszoksz vagy megszöksz alapon!!!!!:):P

2010. aug. 18. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!