Miért írnak itt ilyeneket? (lennt)
Figyelt kérdés
pl ha valaki tenyésztő akar lenni,akkor egy csómóan azt írják rögtön hogy szaporitó,meg hogy ivartalanitsa a macskáját.meg ha valakinek vemhes a macskája annak is miért írják egyböl azt hogy vigye el ivartalanittatni?2010. aug. 16. 14:12
11/24 anonim válasza:
Én se értem ezt. És ha valaki pont hogy szeretne kölyköket? Nekünk 4 éve van meg a két nőstény cicánk, egyik sincs ivartalanítva, évente 6-8 kiscica van összesen. Mindig találunk nekik gazdit, volt, amikor direkt kérdezték, hogy mikor lesz már kiscica. Pedig sima keverék házimacskákról van szó, nem is fajtisztákról. Régebben meg volt olyan, hogy az öreg macska elpusztult, és a kicsik közül párat nem ajándékoztunk el, hanem nálunk nőttek fel. Persze aki nem tud mit kezdeni a kisállatokkal, az inkább ivartalanítson, mint hogy megölje a kölyköket, de attól, hogy valaki egy vemhes állatról tesz fel kérdést, nem kell elküldeni, hogy ivartalaníttassa.
12/24 anonim válasza:
jótanács? az ivartalanítás elég jó tanács.... TE itt okoskodsz hogy tanácsot kellne adni, akkor tessék....milyen tanácsot adnál egy olyan hülyének, akinek született 10 kiskutyája, aztán nem tud most mit kezdeni velük....
Na, hallgatom...menhely? sintér? ja nem is ...elég ha a falhoz csapkodja őket...az a legolcsóbb
13/24 A kérdező kommentje:
van papírom,lótenyésztői az igaz,de az se épp haszonállat,egyébként lovak is vannak menhelyen
2010. aug. 16. 14:25
14/24 anonim válasza:
Utolsó előtti! És szerinted a macskádnak milyen élet hogy állandóan szülnie kell és a következőre készülnie, ahelyett hogy gondtalanul élhetne? Nem tudom hogy nem sajnálod őket...
15/24 anonim válasza:
Ja csak nem annyi mint kutya. És azért mert lovat tudsz tenyészteni még nem hinném hogy más állatokat is hiszen akkor nem lenne külön lótenyésztői a neve. És az ilyen oktatással nem hinném hogy a menhelyek helyzetéről, kutyás, macskás gondokról, állatvédelemről is tájékoztatást kapsz, mert akkor tudnád mi a különbség a macska meg a ló és hasonló állatok között...
16/24 anonim válasza:
A macska meg pont, hogy gyorsan fogyó "eszköz", ezért keresnek mindig új kiscicákat....nem ám beoltaná az állatot, inkább szerez mindig egy újat...macskára ezért van mindig kereslet (falun legalábbis)
17/24 anonim válasza:
ha a sok hülye rájönne, hogy a macska nem a fán terem (ez kutyáknál is igaz) , talán jobban vigyázna az egészségére...ezért is jó az ivartalanítás, kevesebb lesz a szaporulat.
18/24 anonim válasza:
Lótenyésztő az én szakmám is,20 évig dolgoztam állatokkal,de ég és föld különbség van a kettő között,nekem elhiheted!
19/24 A kérdező kommentje:
az a vicc az egészbe hogy én nem írtam sehol hogy én macskát akarnék tenyészteni,de látom valaki pl kutyákat akar és egyböl leszólják,stb
2010. aug. 16. 14:40
20/24 anonim válasza:
A macskák rendkívül szaporák.
Ha kiteszel egy macskapárt egy szigeten, ahol végtelen mennyiségben van eleség, és nincs természetes ellenség, csak olyan macskabarát, mint te, hány macska fog ott élni 7 év múlva?
Elárulom: 420000 azaz négyszázhúszezer.
És 14 év múlva? Nyolcvannyolc milliárd kettőszázmillió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!