Mivel etessem? (lennt)
Figyelt kérdés
Az egyik nap az udvarunkra fialt egy macska.Békén hagytam, gondoltam úgy is elviszi az anyjuk.Mindet el is vette 1 kivételével.Pár napos, a szemét se tudja kinyitni.Mivel etessem?Eddig tehéntejet adtam neki fecskendőből.Ez jó, vagy valami mást?Árulnak macskáknak tejport, az jó neki?
És naponta hányszor eszik?
Előre is köszönöm!
2011. aug. 18. 12:17
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg azért hagyta ott az anyja, mert életképtelen, vagy beteges... Tehéntejet ne adj neki, felnőttnek sem szabad, nemhogy újszülöttnek. Állatorvosnál, nagyobb állateledelboltban lehet kapni kölyköknek való anytejpótlót. Etesd azzal.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Már vettem neki tejport, csak nem voltam biztos, hogy jó-e.Amúgy csak pár nap múlva vettem észre, hogy itthagyta.2-3 napot lehetett ott.Megsajnáltam szegénykét, ha kibírt majdnem három napot, akkor legalább megadom neki azt a lehetőséget, hogy élve maradjon.
2011. aug. 18. 12:23
3/8 anonim válasza:
Van külön kiscicáknak Whiskas Junior alutasakos macskakaja azt adhatod neki bátran amíg 1 éves nem lesz! kb. 80ft 1 db
4/8 anonim válasza:
Nagyon rendes Tőled, kitartást! Tudod, hogy 2 óránként kell etetni, melegen kell tartani még így nyáron is (törülközőbe csavart melegvízes palack), masszírozni a pociját és a végbélnyílását...stb... Vannak a neten elárvult kiscicáról szóló oldalak:)
5/8 anonim válasza:
Ja és éjjel-nappal kétóránként:(
Rendes tőled!
6/8 A kérdező kommentje:
Még túl kicsi ahhoz, hogy macskakaját adjak neki.Még a szemét se nyitotta ki.Vettem neki cúmisüveget, abból etetem.Köszi a válaszokat!
2011. aug. 18. 13:43
7/8 A kérdező kommentje:
1 kérdés:Ha nyávog, akkor kell neki enni adni?:)
2011. aug. 18. 13:47
8/8 anonim válasza:
Valszeg:)
Elég nehéz rájönni, mi a baja. Fázhat, keresheti az anyukáját, kakilnia kellhet, de leginkább éhes szokott lenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!