Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagyon keresek ilyen számokat,...

Nagyon keresek ilyen számokat, tudtok ilyeneket? Kíváncsian várom a válaszokat! Bővebben lennt.

Figyelt kérdés
90-es évekbeli zenékre gondolok,amik egyszerűen királyak voltak.DE! Ne olyanok legyenek amit minden hol,mindennap legyátszanak,amik már az ember könyökén jönnek ki,mint pl:no doubt-dont speak, gun'n roses-novemer rain vagy natalia imbruglia stb. Inkább olyan zenék legyenek,illetve együttesek amiket nagyon ritkán adtak annak idején.Vagy olyan "egy nyári" slágerek voltak. Szóval a banda neve a sikert hozó szám után feledésbe merült.Pl szerintem ilyen a spin doctors-two princes vagy all 4 one-i swear:)Tehát nem kell egyáltalán híresnek vagy ismertnek lennie..Az a helyzet,hogy 90-ben születtem és nagyon sok akkori szám dereng(mind dallam illetve klippben),de sajna azóta nem hallottam őket:(Előre is köszi
2010. febr. 14. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
bikini, beatrice, p.mobil, karthago, hit, nirvana.
2010. febr. 15. 12:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Légyszi csak külföldieket írjatok!
2010. márc. 5. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:
MetallicA , Megadeth , Pantera , Balck Sabbath , Nirvana , Green Day , Bon Jovi , Iron Maiden , Ozzy Osbourne , Scorpions :D ennyi elégis sztem :)
2010. márc. 5. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
első vagyok, mötley crüe, w.a.s.p., running wild, halloween, saxon, def leppard, motörhead...
2010. márc. 5. 23:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:) Ezeket egytől-egyig ismerem,ugyanis rocker vagyok:)De inkább olyan számokat ill. előadókat keresek amik egyáltalán nem ismertek,már rég feledésbe merültek,de a 90-es években egyszer alakítottak egy nagyot! A legelején már írtam példákat is! Ja és írtam rocker vagyok,de ennek ellenére most nem rock számot várok...várom a további válaszokat:)
2010. márc. 9. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Two Brothers on the 4th floor:Dreams,Ice Mc feat.Alexia:It's a rainy day,Mr. President:I'll follow the Sun,Squeezer:Sweet kisses,Fun Factory:Celebration,Gina G.:Uuh just a little bit
2021. nov. 30. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!