Zabálós cicánál megoldás, ha hagyom zabálni?
Én nem hagynám előtte. Nekem igaz,kutyám van,de kölyök kora óta ilyen. Addig enne,ameddig ki nem pukkadna. Úgyhogy nem is hagyunk neki kint kaját,csak tőlünk kap.
Lehet a te macskádnál ez is beválik, de én nem hagynék kint neki,ha mindent felzabál. (Persze myilván előbb utóbb tele lesz és befejezi,de szerintem másnap folytatná tovább).
A másik cica miatt kéne, mert ő meg ha nincs előtte folyton, akkor elfelejt enni, hiába kínálom napi 3x, ha mindig 5-10 gramokat eszik mindenből.
A zabálós meg feleszi mindet előle, meg ha külön esznek akkor is rágás nélkül csak nyeli, tömi magába.
Azt hittem, ha látja mindig ott van, akkor rászokna, bár piciként sem vált be, de azt hittem kinövi mostanra vagy rászoktatható.
Ja, húsos tápokat kap, többfélét is, mert a keveset evőnek váltogatni kell, hogy egyen. Szóval Carnilove, Applaws, Purizon, Real Nature Wilderness. Ezeken belül is többfélét kapnak, mindig mást.
Egyszer anyukám hozott nekik 3 kiló whiskast, ugyanannyit zabált belőle.
Én a válogatóst többször etetem. Főtt hússal, szárazzal.
A zabálósnak olcsóbb tápot adok, úgyis megeszi még a karton papírt is, száraz kenyeret, mindent.. Multifit sensitive. Ha épp bekap belőle egy kicsit a válogatós, az se gond.
Ettől nem megy a hasa, nem hányt.
Napi 2x rakok ki teli tálat. Rögtön elpusztítja.
Vettem már amúgy etetőt is zooplusról de széttörte.
Azt hiszi magáról hogy tömni kéne mint a ludat.
Külön etesd őket, az egyik azért zabál, hogy ne jusson a másiknak. A kutyák, macskák között sajnos sok irigy van.
A kaját előtte hagyni meg azért nem jó ötlet, mert először talán csak elrontja a gyomrát, de idővel Garfield súlyú lesz. Pláne ha tényleg az a fő cél, hogy a másik elől megegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!