Ajándékozzam el?
Utcáról mentettem kb. 3-4 hónapos lehet.
Megszerettük volna tartani viszont nem tudnánk neki venni csak az olcsóbb tápokat (pl.: amit a Lidl-ben kapni), ez akadály lehet a cica tartásban? Megtartsuk vagy elajándékozzuk? Persze oltás, ivartalanítás, stb. lenne.
Ha nem fér bele a keretbe a normális táp, akkor nem fér bele. De ha jó helyen van, biztonságban, akkor még mindig jobb neki, mint az utcán. És mi a garancia arra, hogy utána a következő gazdi prémium táppal fog etetni?
Szerintem emiatt ne ajándékozd el, ha már megmentetted.
A lényeg, hogy orvost tudsz biztosítani és biztonságos lakhelyet nyújtasz. Tartsd meg, szegényke már hozzád kötődik :)
Lehet jó tápokat nem horribilis áron is kapni. Én nem is tudom hirtelen, de talán 2500 vagy inkább 3500ért veszem a Fresn-ban a Premiere-t. Magas a fehérjéje és nincs benne se szója, se feles vackok. 2 kg zsák, kitart egy felnőtt macskának 1.5 hónapig. Simán kigazdálkodható. Azért olcsó amúgy, mert saját márkája a boltnak, nem a marketinget/szállítást/gyártó- és nagyker árat fizeted meg, mint a többinél :/
Jajj már, hát olvasok a sorok közt, te szeretnéd megtartani! :) Egyben nehéz kiadni 12 ezret a zsákos tápra, de jóval olcsóbban jössz ki ha megrendeled a nagy kiszerelést! És a minőségiből kevesebbet is esznek, ez a 6,5kg-os Purizon ára, ami 80-100 napra elég 4-5kg-os cicának! :) Ha pedig kiegészíted pipi aprólékkal, máris tovább tart..
120Ft/nap... mijjj... Aldis alom is csak egy ezres havonta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!