Folyton az ablakban/ajtóban vernyákol a macskám. Benti 4 hónapos. El kéne ajándékoznom kinti macskának?
Le fog szokni róla. Ha mindenáron ki akarod vinni, akkor hámmal ki tudod.
Nekem is 2 mentettem van, az egyik egyáltalán nem akar kimenni, a másik virnyákolt egy darabig, de leszokott róla. Elég forgalmas helyen lakom, meg vannak építkezések a környéken illetve kutyák akik nem macskabarátok, szóval felelőtlenség lett volna kiengedni.
De már ő sem vágyik ki szerencsére.
4 hónapos, persze hogy aktív és kíváncsi, ez a korral jár.
Sztori az enyémről. Folyton nyávogott az ajtóban, vettem neki hámot, fokozatosan rászoktattam. Kivittem sétálni egyszer, élvezte is, de azóta nem akar kimenni. Olyan "kipróbáltam, nem volt rossz, de már nem érdekel" módra.
Nagyon köszönöm, egy kicsit megnyugodtam.
Akkor talán az enyém is leszokik róla. Félnék kiengedni, pláne elajándékozni, hogy semmit ne tudjak róla.
Én macskám ugyanez, sőt még mindig ilyen, csak már nyugodtabb. Én elvittem hámmal sétálni, nálunk ez a megoldás. A macskát egyáltalán nem érdekli a külvilág, csak a lakás előtt lévő bokrok. Azokkal viszont imád játszani, zörgeti a leveleket, mindent megszagol, megjelöl, aztán húz az ajtó felé, hogy mehetünk haza.
De ha kívülről néznéd, és ezt nem tudnád, az enyém is úgy kiabált az ajtó előtt, mintha nyúznák és szenvedne, közben tényleg nem akar sehova menni, soha, csak bökdösni a bokrokat.
Próbáld ki a hámot, hátha fogékony rá.
Köszönöm, szerintem ki fogom vinni.
2 kombi oltással ki lehet már, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!