Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet ez a macska hányásába?

Mi lehet ez a macska hányásába?

Figyelt kérdés
Találkozott már valaki ilyennel? Kép kommentben. Másodjára hányt ilyet a macska, most jottem azbállatorvostól de nem nyugodtam meg. Azt mondta biztos csak megevett valamit otthon. Lehetetlen. Semmi olyan nincs a lakásba, a 3.emeleten lakunk sose volt kint. Se egy növényünk nincs se semmi ami ehez hasonló. Látott már valaki ilyet?

2021. jan. 25. 12:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Basszus! Azóta keresem mi lehet, megvan! Milyen állattartó vagyok én? :( multhéten jött egy csomag ami ilyennel volt kitömve, találtam még egy keveset az egyik szekrény mögött, tuti elhordta és ezt ette meg..
2021. jan. 25. 14:51
 12/16 A kérdező kommentje:
2021. jan. 25. 14:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az lesz az :) Jó állattartó vagy, mindenkivel megesik, fő, hogy első dolgod volt orvoshoz vinni. Na meg a lényeg, hogy jól van a cica :)
2021. jan. 25. 14:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyos vagy! Igen, hál istennek már kutya baja :) úgy kitakaritottam ma a lakást mint talán még soha :D
2021. jan. 25. 19:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy kiderült :)
2021. jan. 25. 21:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Ültess neki füvet vagy búzát egy cserépbe, hogy tudjon enni. Azt szeretik, de csak addig, amíg friss, ha elöregszik már nem kell nekik, úgyhogy gyakrabban kell cserélni.
2021. jan. 26. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!