Fog húzás cicáknál hogyan zajlik?
Az idős cicámnnakl indokolt a foghúzás, már régóta túl kellett volna esni rajta egy fogászati vizsgálaton. Nagyot hibáztam, tudom.
A közel jövőben meg fog történni a foghúzás.
Annyit tudok, gépi altatásban fog zajlani, amitől nagyon féltem.
Előtte elviszem szív ultrahangra,biztos ami biztos alapon, már elmúlt 15 èves.
Ami nekem èrdekes, az az,hogy nem csinálnak fog röntgent. Csak a műtét napján fog kiderül mennyi fogat távolítanak el, tehát picit mintha vakon lenne a doki.
Biztos sokat ki kell húzni, nagyon sok foga iszonyat sötét barna, gyulladt íny stb.
Ez a kèt dolog,ami miatt féltem.
A gèpi altatás, és ez a fog röntgen nèlkülözèse.
Más gazdi tapasztalatátra lennék kíváncsi,kit hogy viselt meg ez a műtét.
Gondolom nem akarja kétszer altatni a röntgen miatt.
Egyébként nálunk nem volt semmi extra, odavittük, altatás, oké minden rendben, majd mehetünk érte X óra múlva. Nálunk fogkövet is szedtek le neki a húzáson kívül.
Mikor hazahoztuk még kába volt, aznap a konyhában aludt, ha esetleg hányna. Enni-inni nem kaphatott, amíg 100% magához nem tért (fulladásveszély). Illetve nagyon kellett rá figyelni, mert ahogy magához tért, menekült volna ösztönösen, de mivel még hatott a szer, esett neki mindennek - konkrétan kúsztunk utána a földön, hogyha esik, elkapjuk, mert bútorok sarkát nem egyszer majdnem lefejelte...
A kihúzott foggal nem volt panasza, doki írt fel szájvizet, meg kajára szórható granulátumot, ami a további gyulladást segít megelőzni, ennyi.
Csak pár napig viccesen evett, folyton kiejtette a szájából a falatot, mire hozzászokott a foghiányhoz :)
Mikor lehetett értemenni?
Nekem kilencre kell bevinni, a műtét három-öt között lesz és csak hét körül mehetek érte :(
Úgy aggódok, hogy olyan sokáig lesz idegen helyen, biztos nagyon fog rettegni
A hordozó a biztonságot jelenti, mivel gyaníthatóan nem lesz nagy mászkálás körülötte, pihenni fog, amíg el nem kezdenek vele foglalkozni. :)
Az ijesztő része az az, amíg az altatót adják be neki, utána meg már amiatt nem fog rettegni :)
Neked rosszabb lesz, mint neki.
Ha budapesti vagy,megkèrdezhetem hova vittètek?
Mi alapján döntöttèl,melyik orvost választod?
Antibiotikumot kapott a cica utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!