Mit csináljak, hogy éjjel aludjon?
Ha szerencsed van par ev mulva lenyugszik. Hany eves?
Esetleg vagy ne hagyd aludni nappal ha van ra lehetoseged, vagy zard be egy olyan nagy helyre, ahol nem baj ha ugral stb. Pl nappaliba mindent elpakolva. (termszetesen vizzel, alommal, kajaval).
Nem lehet veluk mit csinalni, max megprobalni lefarasztani.
Nekem csak néha csinál ilyet a cicám, hogy este teljesen fel van pörögve. Lepofozza az asztalomról a tollaimat, futkározik, felugrál mindenhova stb. Van ilyen játék rúd, amire madzaggal egy egér van erősítve. Na azzal szoktam fárasztani ilyenkor. :D Egy negyed óra kell neki ebből és el is fárad. Általában az ágyon játszunk, úgyhogy ha kidől helyezkedik egy kicsit, majd el is alszik. Ő már egy idősebb lány cica mondjuk.
Volt egy fiatal kandúrunk is egy pár éve, vele ugyanezt kellett csinálni, a játék is sokkal durvább volt vele, annyi energiája volt. Húzkodtam neki a takaró alatt az ujjamat, ő meg ugrált, futott utána, ha elkapta akkor jól megrúgdosta a takaró azon részét. De ha jól emlékszem ez a lefárasztás nála is működött, utána már volt kedve aludni.
Ilyenkor esetleg valami puhább játékot elölhagyhatsz neki szerintem, azt ha nekiáll pofozni se hallod.
Ezt a rúdas egeres játékot meg csak ajánlani tudom, a fressnapfba vettük még anno, és azóta is nagy kedvenc. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!