Normális, ha a macskám egész nap bent alszik és ha nem raknám ki, akkor ki sem menne egész nap?
Valoban nem kellenne kiengedni, ha nem akar kimenni, ez az egyik dolog. A masik az, hogy vegyel alomtalcat, almot, szoktasd ra es kesz, akkor nem kell attol felni, hogy az egesz hazban fogja vegezni a dolgat.
Viszont nagyon figyeld a macskat, ha tenyleg nem nagyon mozdult, nem akar enni, kedvtelen, gubbaszt, egesz nap csak alszik (azert illene par orat felkelnie), akkor nagy baj van, es azonnal allatorvos. Az en macskam amikor ezt csinalta, akkor lazas volt,ha par oraval kesobb viszem orvoshoz, valoszinuleg nem elte volna tul.
Tudom, hogy felelősséggel jár! Tisztában vagyok vele! De már baromira elegem van ezekből a gyűlölködő, undorító kommentekból! Köszönöm szépen! Elvesztettem a hitem az emberekben. Egyébként kedves utolsó, van több cicám is képzeld, rajta kívül 4 és imádnak!
Foglalkozzatok a saját életetekkel! Undorító
Nekem is kinti benti a cica. Ő például nem használja az almot,pedig van neki, viszont most a hidegben nem is feltétlenül megy ki, van,hogy csak egyszer. De mindig szól, jelez, így szokta meg.
A láz jele,ha nem eszik, arra érdemes figyelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!