Szóljak vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Szóval elhoztunk 2 kiscicát véletlen született álomból, az apa megölte volna Őket ha nem talál mind gazdira,de mindegy. Egy kislány cicát nem messze egy szomszéd fogadott be, és 2 hét után (ma reggel) mondta nekem, hogy már most tovább akar adni. Ti szólnátok azoknak, akiknél születtek vagy hagyjam had találjon más gazdit?2021. jan. 17. 13:25
1/11 anonim válasza:
Hagyjad, oda ne kerüljön vissza, ahol meg akarták ölni. Esetleg abban segíts, hogy ha a mostani befogadó nem talál másik gazdát, akkor keressél neki te.
2/11 anonim válasza:
Nincs értelme szólni nekik, ha meg akartàk ölni őket, úgysem érdekelné mi van a kiscicàval. Szerintem is inkább segíts jó gazdit találni neki.
3/11 anonim válasza:
Inkább jelentsd állatvédőknek azt, ahonnan elhoztad. Nagyon szomorú, hogy sokan még mindig így állnak az állatokhoz.
4/11 anonim válasza:
Gratulálok hármas! Emberségből jeles.
6/11 anonim válasza:
Te normális vagy?Annak akarsz szólni aki magasról tesz rájuk?Hát hova gurult az a gyógyszer?
7/11 A kérdező kommentje:
Csak a tinilány aki "megmentette" Őket nagyon félti, és torekedett, hogy a legjobb helyre menjenek több hétig :/
2021. jan. 17. 17:09
8/11 anonim válasza:
7.:Akkor szóljál neki,de csak szóljál,visszavinni még véletlenül se vidd vissza.
9/11 A kérdező kommentje:
Szóltam neki, nem vitték vissza de Ő kezdte el hirdetni interneten megtaláljatok ha vkinek kell 10 hetes nostenyke
2021. jan. 17. 19:04
10/11 A kérdező kommentje:
Vagyis nem én szóltam hanem a szomszéd, h tegye fel Ő és ellenőrzi a gazdit
2021. jan. 17. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!