A macskám télen néha bejön, nem lehet baja tőle ha utána ki van téve a hidegre?
A macskák szeretik a meleget.
-6 fok van.
Nagyon nem tesz jót neki😭
Egyetertek az #1es valaszoloval. Ugyanezt kérdezem.
Nekünk 2 cicánk van és kint vannak. Többféle kuckojuk (kibélelt kosár, felül és alul is kibelelt szék (mert a fészerben a székek egymásra vannak téve és van köztük pont annyi hely h oda jól befernek)) van és a kinti fából épített fészerben laknak (a feszerben nincs futes).
Néha én is be szoktam hozni de max 45 percre hogy fel tudjon melegedni. Én nem csinálnám azt h nappal bent van éjszaka pedig kint mert ugye az éjszakák sokkal hidegebbek...
Az allatorvost megkerdeztuk és azt mondta vagy kinti vagy benti legyen és ne változtassuk azt h milyen hőmérsékleten van mert a hideghez is tud alkalmazkodni.
#6os vagyok
A garázs jó csak a kuckó kicsi legyen és lehetőleg hőszigetelt (pokróccal, nekunk meg az alufoliahoz hasonlóval (amivel az autók első ablakát szoktak letakarni) (nem udom I a neve) van kubelelve), mert azt a saját testhőjükkel ki tudja fűteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!