Iszonyatosan szeretem a cicámat. És most lett nagylány.. Szeretnék tőle kölyköket. De ő nem fajta tiszta. Így is lehetséges?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 22:40
11/43 anonim válasza:
Semmi garancia nincs rá, hogy a kölykök ugyanolyanok lesznek, mint az anyacica.
12/43 anonim válasza:
Azt ugye vágod, hogy a pároztatáshoz egy másik macska is kell? Akinek nem ezek a tulajdonságai, sőt, a szüleiknek, nagyszüleiknek sem ilyen tulajdonságaik voltak valószínűleg. És ugye azt is tudod, hogy a személyiség nem genetika kérdése?
13/43 anonim válasza:
Nézz szét itt, mennyi kiscica vár gazdira:
14/43 anonim válasza:
"Első alomnál 3 -nál több cica nem születik ".
Ekkora ökörséget honnan veszel??
15/43 anonim válasza:
Eddig minden elso alomnal ahol jelen voltam 5 vagy tobb kismacska szuletett. Hallottam mar olyanrol is, ahol csak egy vagy ketto, de ez boven nem altalanos.
Nem kell neki kis macska. Ha nem vagy hül*e, nem szaporitod.
16/43 anonim válasza:
Kiírtad a kérdést, pedig már el van döntve, hogy szaporítani akarod...
17/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszadóknak.
Lehet jobb lenne ha örökbefogadnánk inkább 3 pici kiscicát.
Nemsokára új lakásba költözünk így rengeteg helyük lenne.
Elszomorít hogy sajnos semmi garancia nincs hogy az én cicám személyiségét örökölné. De igazatok van a menhely, tele van. :)
2021. jan. 12. 23:56
18/43 anonim válasza:
Ez nagyon pozitív hozzáállás. :) Ritka, hogy valaki be meri ismerni a hibáját, és képes változtatni a véleményén. Hidd el, nem csak a mostani cicádnak lesz jobb, de a megmentett menhelyi cicáknak is :)
19/43 A kérdező kommentje:
Az ember holtig tanul.
Illetve holnap el is kezdek nézelődni. Köszönöm mindenkinek!
2021. jan. 13. 00:04
20/43 anonim válasza:
Ha lehet akkor inkább ne. Hiába jó személyisége van a cicádnak a kölykök nem fogják örökölni vagy ha igen akkor az alomból max egy de még az sem biztos. Nekem 4 cicám van, egyikük az anyuka aki szülte a cicusokat. Anyuka cicám nyugodt és kedves, ellenben a kölyköknek különböző személyisége lett. Ja és a szőrük sem egyforma. Ez genetika igazából mert ugye egy apa cica is kell hozzá az meg lutri 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!