A macska meg tud emészteni egy olyan gumit, ami vastagabb, mint a hagyományos befőttes?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 20:28
1/11 anonim válasza:
Szerintem inkább ki kaksizza,de lehet nem árt egy állatorvosi kivizsgálás.
2/11 anonim válasza:
Nem,szigorúan vidd állatorvoshoz.
3/11 anonim válasza:
megemészteni nem tudja, max áthalad az emésztőrendszerén, de okozhat problémákat. El kell vinni állatorvoshoz!
4/11 A kérdező kommentje:
volt már kiskorában,hogy ellopott és megevett fonalat,befőttes humit,de ez vastagabb,és még nem jött ki..eddig vártunk,eltelt 1 hét...remélem nem lesz gáz....az állatorvos elsőnek milyen vizsgálatot csinál?
2010. aug. 13. 20:36
5/11 anonim válasza:
Egyhete várjátok hogy kijöjjön,agyatoknak kéne kijönnie,vidd állatorvoshoz.
6/11 A kérdező kommentje:
szüleim szerint ha nincs semmi baja,akkor nem érdemes állatorvoshoz vinni:( mégis miből fizessek ln,ha nincs pénzem,ők meg nem aggódnak annyira,mint én....nincs látszólag baja,de engem idegesít...
2010. aug. 13. 20:44
7/11 anonim válasza:
Ezért nem kell háziállat ha utána ha van gond már nem tudsz gondoskodni róla,sajnálom,de állatorvoshoz kell vini a cicádat.És ha nincs pénz ne tarts még hörcsögöt se semmit.Mert állatkínzás.
8/11 anonim válasza:
vastag vagy vékony bélelzáródást is okozhat,abba pedig belehal a cica.
9/11 A kérdező kommentje:
gondolom,ha bélelzáródása lenne,talán annak lenne valami tünete,így 1 hét után....de hétfőn mindenképp elviszem,majd megoldom...köszi a segítséget!
2010. aug. 14. 09:50
10/11 anonim válasza:
feltrancsíroztad azóta az összes kakiját? Mert már vagy 3xra írod ki a kérdést kül. változatokban, de innen senki nem tudja megmondani, mikor érted meg? Ha létezne távröntgen már rég nem kéne kórházba meg állatorvoshoz járni ilyenekkel, de még nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!