Hogyan szoktassam rá a macskámat, hogy más kajákat is megegyen? A Whiskason kívül mást nem akar :/ L
A Sheba is szemét, 4% hús tartalom. A macska pedig hús evő.
A legjobb lenne egy 50% feletti hústartalmú táp, de az 2500Ft/kg körül van.
A legolcsóbb tényleg márkásabb táp a Smilla.
Be is linkelem ha kell.
Szia! Nálunk Smilla Kittent kap a kicsi, most nem vagyunk túl jó anyagi helyzetben, ez a Zooplusról rendelve 10 kg esetén 7000 valahányszáz forint. Konzervből a 400 grammos Animonda Carny-t, ha 6 darabot rendelsz egyszerre (ugyanezen az oldalon), a 6-os pakk 3000 forint, szerintem ez nem vészes ár egyáltalán. Nekünk egy ilyen rendelés nagyon sokáig kitart.
Ha majd anyagilag jobban állunk, a Smillát tervezem picit magasabb kategóriára cserélni, pl Josera vagy Brit, esetleg Hill's.
Szerintem a Perfect Fit is tökjó, legalábbis az én macskám ezt eszi kicsi korától. (juniort, míg pici volt, aztán adult), az állatorvos szerint is egész jó. Persze nem a legmárkásább, ettől van jobb kategória, de nem is hulladék.
Mindig megeszi, több ízt is próbáltunk (most épp csirkés és marhás van itthon), mind bejött neki, szereti. Tök egészséges, aktív, fényes és puha a bundija.
Én konzerves kaját emellett nagyon ritkán adok neki akkor pl Pro Carnivorat vagy Marty Signature-t ezekből főként lazacosat.
De inkább főtt csirkehúst szokott még kapni meg belsőséget és főtt répát persze nem sokat, de nagyon szereti a husi mellé szétpasszírozva (!).
Whiskast akkor kapott utóljára a macskám, mikor elhoztam az "eredeti" gazdájától még kismacskaként, aki a lelkemre kötötte, hogy ezt adjam, mert imádja...én ezt akkoris kételkedve fogadtam, de tudtam, hogy fokozatosan kell átállnom másik tápra. De miután gyakran hányt tőle én nem sz.roztam, kidobtam az egészet a kukába, és akkor tértünk át a Perfect Fitre. Azóta semmi baja, nem hányt, nem f.sott, semmi ilyesmi. Szóval ajánlom ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!