Hogyan szoktassam rá a macskámat, hogy más kajákat is megegyen? A Whiskason kívül mást nem akar :/ L
A whiskas egy az egyben ugyan az, mint a pedigre. Márkás moslék. Azzal, hogy azt adsz neki, csak mérgezed. 0 tápérték, húst soha nem látott. Valamikor jó márka volt, meggazdagodtak belőle, a neve megmaradt, a minősége meg a béka segge alá esett.
Csak azért válogat, mert hagyod neki. Tegyél ki neki száraz tápot, az nem olyan büdös és tovább eláll a tányérjában. És ne adj neki mást. A saját kajádból se. Hetekig kibírják kaja nélkül. De nem fog addig várni, 4-5nap után meg fogja enni.
Víz azért legyen előtte.
Tejet NE adj neki!
Mivel nem tudom, hogy mennyi pénzt tudsz rászánni(és én nem is akarok kutakodni más pénztárcájában), így azt tudom javasolni, hogy menj el az állateledel boltba kérdezd meg, hogy melyik a legjobb hústartalmú eledel(,ami lehetőleg gabonamentes) a te ár kategóriádban. Segíteni fognak kiválasztani és vannak egészen jó tápok barátibb áron is.
#3,4
Akkor rendeld netről, sokkal jobb akciók szoktak lenni mint egy sima boltban, és ha nagy tételben rendeled akkor amúgy is olcsóbb, plusz egy bizonyos összeg felett a szállítás is ingyenes.
Pl a Zooplus egy nagyon jó online állatosbolt. Ott mondjuk a Smillát tudom ajánlani (száraztáp). Ez egy teljesen elfogadható minőségű középkategóriás táp, ez alá nem nagyon kéne menni minőségben. Az ára sem olyan húzós mint a prémium tápoknak, kb 1000 ft/kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!