Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Bevalt tippek, hogy a cica...

Bevalt tippek, hogy a cica leszokjon bizonyos butorokrol?

Figyelt kérdés

Uj lakasba koltoztem, uj butorokkal, igy annyi elonyom van, hogy a cica semmit nem fog a sajatjanak erezni eleinte.

Leginkabb a konyhabutorra nem kene ugralnia, mert az uj fozolap erintos uveg, es jo lenne ha nem gyujtana fel magat a macska :D (Gyerekzar van rajta, annak a hasznalatahoz azert hozzaszokom inkabb.)

Illetve a regi kanapemat szepen szetkaparta, habar az mubor volt, az uj pedig textil, igy ez nagyobb biztonsagban van talan.

Termekek is erdekelnek, ami konkretan bevalt valakinek, illetve tippek is, tudom, hogy alapvetoen szemelyisegfuggo, melyik macskat lehet konnyebben nevelni es melyiket nem, de egy probat meger.

2021. jan. 2. 15:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Ez esetben bevallom, én szimplán határozottan lelöktem a macskát a pultról. Tudom, néhányan felszisszennek, de bevált. A macskának baja nem lett tőle.
2021. jan. 4. 10:30
 12/14 A kérdező kommentje:
11 Az enyem visszaugrik azonnal, ha lelokom.
2021. jan. 5. 07:57
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
(11) Nagyobbat lökj, és fújj is rá, mint egy macska. Mindig, amikor rajtakapod. Idő ez is, de más megoldásban nem reménykedhetsz sajnos, hisz macskából van a szentem :D
2021. jan. 7. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Kis aranyos cica. Ha felmegy rakd le. Én így szoktattam le. Elvoltam vele kb egy hónapig.
2021. jan. 13. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!