Bevalt tippek, hogy a cica leszokjon bizonyos butorokrol?
Uj lakasba koltoztem, uj butorokkal, igy annyi elonyom van, hogy a cica semmit nem fog a sajatjanak erezni eleinte.
Leginkabb a konyhabutorra nem kene ugralnia, mert az uj fozolap erintos uveg, es jo lenne ha nem gyujtana fel magat a macska :D (Gyerekzar van rajta, annak a hasznalatahoz azert hozzaszokom inkabb.)
Illetve a regi kanapemat szepen szetkaparta, habar az mubor volt, az uj pedig textil, igy ez nagyobb biztonsagban van talan.
Termekek is erdekelnek, ami konkretan bevalt valakinek, illetve tippek is, tudom, hogy alapvetoen szemelyisegfuggo, melyik macskat lehet konnyebben nevelni es melyiket nem, de egy probat meger.
Spriccelős flakon vízzel. Bár a kanapéról szerintem nem tudod leszoktatni.
A konyhapulton pedig sose legyen kaja, ne hagyj elöl semmit...
2 Nem szoktam semmit elol hagyni, csak altalaban ott nyitom ki a macskakajat, es nem varja meg, hanem felugrik (bar ez egyszeruen megoldhato, szimplan ezentul a foldon nyitom ki a tal mellett) + amikor keszul valamilyen etel, akkor is felugral, hogy hagy kapjon mar belole. (Hiaba van sajat kajaja, a frissen keszulo emberkaja mindig izgibb.)
Lattam olyan sprayt, ami mozgaserzekelos, es automatikusan spriccel, ha a macska elmegy elotte, ilyet lehet esetleg itthon kapni valahol, vagy inkabb kulfoldi oldalakon nezelodjek?
Én rászántam az időt és végigraktam félbevágott hagymával a konyhapultot. :D ennek 6 éve, messziről elkerülik. Néha megismétlem, amikor úgy gondolom, hogy megpróbálnak kijátszani.
Vagy ami még bevált: kétoldalú ragasztószalag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!