Miért akarom egy bizonyos táppal etetni a cicámat, mikor tudom, hogy annál sokkal jobbak is vannak?? Miért ragaszkodok annyira hozzá??
Majdnem ..
Purina One ..
De baj, épp ezaz .. Amúgy sok cica a whiskast is megeszi, ennyi erővel ..
De megtehetném, hogy jobbat adjak, sőt ilyen árban is vannak jobbak, de valamiért ragaszkodom ehhez, nem tudom miért .. Pedig csomó jó tápot nézek folyton, elképzelem, hogy na ezt most megrendelem, ez sokkal jobb, átszoktatom erre, de aztán mondom, nem, jó ez, ami van .. Amit persze tudok, hogy nem jó ...😔
#7-es itt nem az a téma, hogy mit eszik meg, min tud elélni.
Hanem hogy mi a jó neki.
Aki szereti a macskáját, az a lehetőségeihez mérten a legjobbat veszi nekik, hisz azt szeretné, ha egészséges lenne. Aki megteheti, az miért ne vehetne jobbat? Nekem csak egy cicát kell etetnem.
És azt hiszem meg is van, hogy győztem meg magam most...
Valószínűleg azért, mert vonzó számodra a szép zöldeskék csomagolás.
Egyszerű marketinges trükk a forgalmazó részéről.
Vigyázz ezzel a táppal, mert bár a cicák imádják, de húgykövességet okoz. Egy időben én is ezt vettem az enyémeknek, meg is jelent a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!