Hol érdemes fajtiszta macskák után néznem?
A doktor bengáli tenyészetben most éppen vannak nagyon aranyos kölykök, három még foglalható. Mondjuk nem maincoon vagy brit, hanem bengáli cicák. Szerintem sokkal aranyosabbak, szebbek és elevenebbek is.
Törzskönyvezett, chipezve, és árban is nagyon jó, csak 290 ezer egy kölyök.
Kedves Kérdező,a te életed is értéktelen,mivel nem fajtatiszta ária vagy.
Üdvözletem.
Kérdező! Addig amíg nem vagy veszélyes senkire, és semmire nézve, azt gondolhatod, amit akarsz. Mindenki egyedi szűrőn keresztül nézi a világot, onnantól van gond, ha nem csak mondja, hanem csinálja az ártalmas dolgokat.
Viszont azt ismerd el, hogy nem mindenki lesz egyből hülye, aki nem azt gondolja, mint te.
Undorító a felfogásod. Állatot nem azért tartunk, hogy dicsekedjünk vele és fejsimogatást kapjunk. Ha megunod mehet elaltatásra, mert már nem hozz neked dícséret? Ne csodálkozz, hogy ennyire ellenséges veled itt mindenki miután kijelentetted, hogy nem baj, ha elaltatják az egészséges állatokat, akik élhetnének még.
(Emellett a tenyésztők nem ebből élnek és nem fognak kipusztulni pl a main coon cicák, ha nem veszed meg. Nem kell őket sajnálni.)
"Miért fáj neked ha azért veszek kutyát mondjuk, hogy nekem jó legyen ránézni és mások is megdícsérjék? Ameddig mindent megadok neki, és velem marad haláláig ez neked miért akkora probléma?"
Csak ismételni tudom magam :)
(ami egyébként nem így van, nem azért veszem hogy "menőzzek🤣🤣🤣" vele, ezt is valamelyik hozzád hasonló agytröszt találta csak ki, hanem mert megbízhatóbb egy tenyésztőtől vásárolt kutya, ugyanis minden fajtának más a jelleme. Egy dobermannt nem ajánlanak kezdő kutyásnak, míg egy boxert igen. Minden fajta más, ezért is érdemes összegezni h mik az igényeid es az igenyeidnek megfeleloen fajtat választani. Ugyanis míg egy boxert oda engedhetsz az 5 éves gyerekedhez addig ezt egy rotweilerrel nem teheted meg)
ma 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!