A Felhő Kuckót tényleg annyira szeretik a cicák?
8000???? Ez csak egy sima fekhely, talan vastagabb, mint a sima.
Amugy egy vagyok.
Es amugy az en macskuszaim agyban alszanak, vagy napkozben a fotelba osszehajtott agynemube, vagy a kutya melle a kutya takarojara(rendes paplan, 4-be hajtva) vagy meg a vizmelegito fazekba szoktam belekucorodni, amig meg meleg a vizmelegites utan es meg a hatizsakomba imadnak belefekudni meg meg a nyitva hagyott fiokba, polcra es a regi tengerimalac ketrecet is kisajatitottak.
Szoval csak azt mondanam, hogy talalnak ok maguknak helyet, mindig az a legjobb, amit ok talalnak, amit mi veszunk nekik(mert en is vettem mindenfele hazikot, bujot, fekhelyet, kosarat, semmi nem kell nekik), szoval amit mi veszunk, azt tobbnyire nem hasznaljak.
Persze van kivetel es ha van erre penzed, kiprobalhatod, max tovabbadod vagy porosodik magaban, DE lehet, hogy hasznalni fogja.
En nem tehetem meg, hogy ilyet kockaztassak, nekunk 8ezer, az ket oltas vagy 4 kg tap ara.
Nem azert mondom, nem itelkezem meg semmi, csak leirtam ezt ide.
Amugy milyen cica(i)d van(nak)?
Szia!
Én karácsonyra vettem egy kedves ismerősömnek (a cicájának :D). A macsek nagyon szereti, igen gyakran fekszik benne. Olyanannyira működik a dolog, hogy az állatorvos miatt a kis hordtáskájába tették a felhőkuckót, és simán belement. Még orvos után is benne hagyták és a macska odament aludni, pedig a kis hordozót általában azonosítják az orvosnál átélt traumákkal.
Szóval eléggé jól érzi magát benne a kis vacak. Puha és jópofa cucc, bár nem két nap, mire megérkezik (Kínából jön) és az ára sem két fillér.
Azt hiszem nekem másfél hónap volt, mire megjött. Október körül rendeltem meg és decemberben jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!