A cicám fenekén észrevettem valami fehéret. Szeretnék neki féreg hajót adni, de csak kutyáknak való van itthon, mi a különbség a kettő között? Árt neki ha azt kap?
Hát nem tudom biztosra hogy ártani fog neki de szerintem nem mert én még régebben az állatorvostól amikor a kutyám volt férges kaptam TEHÉNnek váló féreghajtót és teljesen jó volt csak azt mondta hogy kevesebbet adjak neki belőle és jó volt utána minden
De inkább győződj meg róla hogy nem lesz tőle SEMMI BAJA mert lehet hogy BAJA lesz a cicának mert lehet hogy kicsit kényes gyomra vagy nem tom, és emiatt rosszullesz.
Ha nem neki való féreghajtót, vagy rossz adagolással adsz neki, olyan bélgyulladást kaphat, hogy elviszi.
Hívd fel az állatorvost!
Ez egy pár száz forintos tétel.
Ezek után felmerül a kérdés, hogy macskakajára van-e pénz.
És egy állatorvost nem tudsz felhívni?
Interneten találsz egy csómót és ott van szám is sztem és gondolom ebben ingyen segítenek telefonon de ha nem akkor meg adom az én nyuszim állatorvosának az emailcímét nem mindig szokott ingyen válaszolni a kérdéseimre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!