Milyen lusta cicafajtát ismertek?
Figyelt kérdés
Én csak a Brit Rövidszőrűt ismerem, ti tudtok más nyugodt, lusta cicafajtát?2020. dec. 7. 20:56
2/10 anonim válasza:
A perzsa és a ragdoll nagyon nyugodtak.
5/10 anonim válasza:
Hát, fajtáról nem tudok, de a Garfield vörös cicákra ez tényleg jellemző. Nem a teljesen vörösre, hanem a narancssárgás vörös cirmosra gondolok, fehér állacskával. Nekem is van, lusta, flegma, duzzogós, magának való kandúr. Nyugodt ő is, míg békén hagyják.
6/10 anonim válasza:
Persze ez nem jelenti azt, hogy az összes ilyen, amelyikkel én találkoztam, azok voltak ilyenek. Utolsó voltam.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2es, tiéd volt a leghasznosabb válasz.
2020. dec. 8. 08:38
8/10 anonim válasza:
Hát az eddigi összes vörösöm(6) volt a leghiperaktívabb. Kalandorok, játékosak, mozgékonyak, kíváncsiak, a legérdekesebb cicák.
9/10 anonim válasza:
2. vagyok
Köszönöm a visszajelzést! Nekem volt egy gyönyörű perzsa tündérem, innen tudom. Sosem kóborolt, ült a kertben vagy az ablakban és nézelődött.
A ragdollról a tenyésztő mesélt, nem véletlenül rongybaba a nevük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!