Szerintetek melyik cicafajta a legcukibb?
Figyelt kérdés
Én speciel mindenféle cicát aranyosnak tartok ^^
Érdekelne hogy esetleg nektek van-e kedvenc :)
2019. júl. 14. 23:54
1/20 anonim válasza:
Nagy szürke Maine Coon van nekem. Kedvencem. 😊
2/20 anonim válasza:
Én a házimacskákat imádom, közülük a feketéket leginkább.
Na meg az orosz kék cicákat is.:)
3/20 anonim válasza:
Szerintem is a Maine coon. Olyan szépek :o De nem igazán tudok választani, mindegyik aranyos. :D
4/20 anonim válasza:
Nekem az a vagyam hogy legyen egy Maine Coon cicam. Nagyon macskamanias vagyok, mindet szeretem de ez a fajta gyonyoru szep. Illetve a Bengali macska tetszik meg nagyon es az a kia picifulu, annak nem tudom a fajtajat sajnoa
5/20 xcoralinex válasza:
Kislánykorom óta odavagyok a csupasz sphynx cicákért, körülöttem mindenki rondának tartja őket, szerintem gyönyörűek. c:
6/20 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam :)
A Maine Coonok valóban nagyon aranyosak :3
4. A "picifülű" a skót lógófülű :)
5. Én nem tartom rondának :)
2019. júl. 15. 00:53
7/20 anonim válasza:
A mentett :)
Amúgy egyszer nagy vágyam egy skót lógófülű.
8/20 anonim válasza:
Házi cirmos és fekete.Volt thai sziámim.Telt izmos mint a házi macska,nem az a vékony.Kinyitotta az ajtót.Az orosz kék az nagyon pofás.
9/20 Mihago válasza:
A cirmosok valahogy értelmesebbek, mint a többi. Ezt vettem észre sok év alatt. Nem vagyok nagy macskaszakértő, én német juhászokat tartottam, nálunk a macska hivatalból üldözendő. De a cirmosok meglepően jó fejek tudnak lenni, nem csak ostobán nyávognak meg összeszarják a dobozt az előszobában.
10/20 anonim válasza:
5 válaszolnak igazat adok.
Volt már egy csomó macskám, de a cirmosok más természetűek
A legokosabbnak a tricolor cicát tartom.
Én hiszek benne, hogy szín alapján is más a természetuk.
Minden macsek, nekem a sima házi cica a legkedvesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!