Nem válogat a kajában, nem kapar mindent szét, macskaallergiás is jöhet látogatóba.
2019. júl. 15. 06:21
12/20 anonim válasza:
Szerintem a tacskómacska nagyon édes az apró lábaival és a hosszú testével.
A másik kedvencem pedig a szfinx nekem nagyon tetszik hogy csupasz mondjuk a tengerimalacból is a csupasz a kedvencem. :)
2019. júl. 15. 07:21
13/20 anonim válasza:
tricolor házi kislány cicám van, na de nem az az esős fekete barna változat, inkább kékes és aranyos a színe, szerintem ő nagyon gyönyörű és különleges mert ilyen macskát még nem láttam
2019. júl. 15. 09:30
14/20 anonim válasza:
Nekem teknőctarka házimacskám van. Mióta magamhoz vettem lenyűgöznek a teknőctarkák.
Egyébként tetszenek a Maine Coonok, sziámik, bengálik, egyiptomi mauk, de tudom, hogy mindig is mentett cicáim lesznek. De ki tudja, egy nap talán lesz fajtatisztám is. :)
2019. júl. 15. 09:44
15/20 anonim válasza:
1. Ragdoll
2. Maine coon
2019. júl. 15. 10:29
16/20 anonim válasza:
Én sima házimacska párti vagyok. Abból is a teknőcöket szeretem a legjobban, néha nagyon megvicceli őket a természet a színükkel. :D
2019. júl. 15. 12:35
17/20 anonim válasza:
#5 szerintem nagyon cukik, nem tartom őket rondának :)
Ragdollom van, azt tartom a legcukibbnak. :D Gyönyörű szép és általában nyugis, bújós természetűek.
Nagyon cuki még a ragamuffin, birman, main coon és a norvég erdei macska
szépségre a bengáli, amerikai rövidszőrű és a serval tetszenek legjobban.
A tesóm az orosz kék cicákért van oda. :D
2019. júl. 15. 12:41
18/20 anonim válasza:
Nekem sima vörös házicicám van, de nekem a Sziámi macskák nagyon tetszenek. Az orosz kékek is aranyosas.
2019. júl. 17. 23:17
19/20 anonim válasza:
Aranyosak*
2019. júl. 17. 23:18
20/20 anonim válasza:
Huu nekem (szürke) perzsa cicám van :D Egyszerűen imádom. Mindig rácsodálkozunk, hogy milyen gyönyörű. (meg hogy milyen lompos a farka, és hogy akkora mint a teste) Egy macskához képest nagyon hiperaktív, mindig meg tud nevettetni. (Neki olyan “babaarca van, nem olyan “gonosz”) Egyébként szerintem a csincsilla perzsák a legaranyosabbak. De nekem is eddig a sima házi cicám volt a legkedvesebb. (Nyugodjon békében...:( )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!